VOJNI STANDARD

NOVI ROBUSNI TELEFON: Ulefone Armor X12 Pro stane u jednu ruku

Autor Krunoslav Ćosić

Pametni telefon iz srednje klase dizajniran je kako bi se lakše koristio u jednoj ruci

Izvor: Ulefone

Značajka koja privlači pažnju kod Armor X12 Pro je njegov dizajn trkaće zastavice na stražnjoj strani kućišta nadopunjen ukrasom kockaste zastavice, simbolizirajući osjećaj visokih performansi i brzine.

Ulefone Armor X12 Pro dostupan je u tri elegantne kombinacije boja - crnoj, zelenoj i narančastoj omogućujući korisnicima da odaberu onu koja najbolje odgovara njihovom osobnom stilu i preferencijama.

Izvor: Ulefone

Veličina za jednu ruku

Izvor: Ulefone

Zaslon Armora X12 Pro od 5,45 inča postiže ravnotežu između upotrebljivosti i kompaktnosti služeći korisnicima koji cijene praktičnost telefona tako da se može koristiti s jednom rukom. Unatoč svom kompaktnom dizajnu, Armor X12 Pro ne štedi na čvrstoći.

Armor X12 Pro pokreće MediaTek Helio G36, osmojezgreni čipset s učinkovitošću i snagom za obavljanje svakodnevnih zadataka i pokretanje većine igara. Uparen je s 4 GB memorije i 64 GB interne memorije. Podržano je dodatnih 4 GB virtualne memorije i 256 GB proširenja pohrane.

Izvor: Ulefone

Opremljen je baterijom od 4860 mAh koja osigurava približno 264 sata u stanju mirovanja, 20 sati vremena komunikacije i gotovo 8 sati reprodukcije videa.

Armor X12 Pro ima 13 MP Sony IMX214 senzor za svoju glavnu kameru pružajući standardnu kvalitetu fotografija. Na prednjoj strani nalazi se kamera od 8 MP koja nudi sveobuhvatne načine rada kamere uključujući portretni način rada, UHD, način rada za ljepotu i još mnogo toga zadovoljavajući različite zahtjeve korisnika za selfiejima.

Izvor: Ulefone

Što se softvera tiče, Armor X12 Pro radi na Androidu 13 nudeći poboljšanu verziju značajke za dopuštenja obavijesti i pristup medijima, pružajući glatko korisničko iskustvo. NFC funkcija omogućuje korisnicima mobilno plaćanje i prikladno korištenje sustava plaćanja u javnom prijevozu.

Za entuzijaste na otvorenom

Zadržava svoju izdržljivost i robusnost pridržavajući se standarda IP68/IP69K i vojnog MIL-STD-810H. Uređaj će izdržati izazovne uvjete uključujući izlaganje prašini, slučajne padove, uranjanje u vodu, ekstremne temperature i visoke razine vlage. Robusni telefon podržava i podvodni način rada kamere, što ga čini savršenim za snimanje fotografija tijekom plivanja ili raftinga.

Introducing the Ulefone Armor X12 Pro - Xtra Tough, Xtra Speed
Izvor: Youtube

Telefon dolazi opremljen raznim korisnim alatima uključujući paket alata i način rada s rukavicama, što ga čini prikladnim za gruba okruženja. Također nudi razne navigacijske aplikacije kao što su GPS, Glonass, Galileo i Beidou osiguravajući pouzdanu navigaciju u bilo kojem otvorenom okruženju.