ŠTO ODABRATI?

SAMSUNG GALAXY S23: Zlatna Ultra košta 68.860 dolara

Autor Krunoslav Ćosić

Caviar, međunarodni luksuzni brend, nudi prilagođenu kolekciju Samsungove uspješnice

Izvor: Caviar

Tvrtka Caviar 12 godina iznenađuje obožavatelje luksuznim verzijama gadgeta proizvođača Samsung i Apple. Prilagođena kolekcija modela Samsung Galaxy S23 Ultra učinit će posebnima sve koji budu nosili neku od izvedbi.

Dizajni kolekcije impresioniraju obiljem skupih materijala, neobičnim bojama i referencama na remek-djela svjetskog filma. Jedan od telefona čak ima kućište od 18-karatnog zlata ukrašeno dijamantima.

Predvodnik serije Galaxy S23 može se pohvaliti nevjerojatnim dizajnerskim rješenjima u pogledu materijala, uzoraka i boja koji su odabrani s razlogom. Kolekcija uključuje pametne telefone u Art Deco stilu s referencama na djela poznatih kreatora, “gangsterske” telefone s ukrasnim oružjem te sportske klasike za ljubitelje trkaćih superautomobila.

Umjetnici iz Caviara pronalaze razne izvore inspiracije za svoje ideje. Tako je znanstveno-fantastična antiutopija Fritza Langa utjelovljena u dizajnu Samsung S23 Ultra Metropolis s reljefnom zlatnom pločom koja podsjeća na obrise futurističke metropole.

Samsung Galaxy S23 Ultra Metropolis
Izvor: Caviar

Ženski Art Deco dizajni slijede egzotične uzorke prirode, sa zlatnim pločama na kućištu telefona u obliku Rajske ptice i Žar ptice, koje prikazuju perje svijetlih ptica.

Samsung Galaxy S23 Ultra Bird of paradise
Izvor: Caviar

Samsung Galaxy S23 Ultra Firebird
Izvor: Caviar

Samsung Galaxy S23 Ultra Blade i Skull su muški brutalni pametni telefoni koji utjelovljuju vruć temperament i odvažnost latinoameričke gangsterske kulture, s ukrasnim oružjem od titana prekrivenim 24K zlatom umetnutim u kućište telefona. Sportski chic predstavljen je u obliku privlačnog modela – Rage – izrađenog od karbona koji se koristi u sportskim automobilima.

Samsung Galaxy S23 Ultra Blade
Izvor: Caviar

Samsung Galaxy S23 Ultra Skull
Izvor: Caviar

Samsung Galaxy S23 Ultra Rage
Izvor: Caviar

Cijene za kolekciju ekskluzivnog modela Samsung Galaxy S23 Ultra počinju od 6.410 dolara za Rage verziju s 256 GB memorije. Najskuplji telefon u kolekciji je zlatni Pure Gold Samsung Galaxy S23 Ultra, koji vrijedi 68.860 dolara.

Samsung Galaxy S23 Ultra Pure Gold
Izvor: Caviar

Samsung Galaxy S23 Ultra Pure Gold
Izvor: Caviar

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI