COOL DIZAJN

FLAMESHIP: 3D kamin s realističnim hladnim plamenom

Autor Krunoslav Ćosić

Omogućuje realizam kao da gledate u pravi kamin, a čak ga možete i dotaknuti

Izvor: Indiegogo

Uz 5 načina rada te jedinstven dizajn FlameShip ne koristi plin niti etanol kako bi se u prostoru smjestio kamin. Dolazi s hladnim plamenom i bez štetnih emisija te je 100% siguran. Kad prvi put vidite FlameShip električni kamin nećete vjerovati svojim očima, kažu autori ovog realističnog plamena

Flameship original
Izvor: Youtube

Simulirani plamen toliko je vjeran da ćete se iznenaditi kada znate da možete dotaknuti ovu "vatru". Kamin na vodenu paru je električni kamin s realističnim umjetnim plamenom. Ova revolucionarna ultrazvučna tehnologija koristi se za stvaranje učinaka plamena i dima.

Sastoji se od vrlo tanke izmaglice osvijetljene LED diodama. Svjetlost se odbija od molekula vode stvarajući uvjerljivu iluziju vatre. Kamin FlameShip simbolički spaja elemente vatre i vode. Slatka voda pretvara se u hladnu paru. Zračni kanali formiraju laminarno strujanje zraka koje simulira pravu vatru. Posebne lampe emitiraju svjetlost od oko 2300 Kelvina, što odgovara temperaturi boje plamena.

Izvor: Indiegogo

Izvor: Indiegogo

Njegov dizajn inspiriran je masivnim brodovima iz prošlosti. Graciozne proporcije i dinamične linije trupa daju FlameShipu aristokratski izgled i ekskluzivnu eleganciju. Čak i kada je isključen FlameShip je umjetničko djelo.

Stvorit će toplu atmosferu u svakom stanu ili kući. Ovo je najlakši način da personalizirate svoj dnevni boravak bez skupih renoviranja. Postavite FlameShip u svoju dnevnu sobu i bit će u središtu pozornosti vaših gostiju.

Izvor: Indiegogo

Parni kamin ne zahtijeva ventilaciju te se može postaviti gotovo bilo gdje. Trup je izrađen od ekološki prihvatljivog polimera visoke gustoće i presvučen tankim slojem keramike. Sve linije i krivulje oblikovane su visokopreciznim 3D ispisom i fino podešene ručno. Ako vas zanima ovakvo nešto dajte potporu projektu na Indiegogo, a potrebno je uložiti 159 eura te ćete prije zime dobiti svoj kamin.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI