MASA SAMO 79 GRAMA

DOSTUPNO I U HRVATSKOJ: Pametne naočale za gledanje video sadržaja

Autor Ivan Vukić

Nubia Neovision Glass izgledaju kao klasične sunčane naočale, ali nude vrhunsko vizualno i audio iskustvo

Izvor: ZTE

Prve pametne naočale na svijetu s certifikatom Hi-Res Audio Quality i TÜV Rheinlan certifikatom omogućuje impresivan pogled na Micro-OLED 120-inčnom zaslonu s PPI od 3500.

Nubia Neovision Glass uz binokularnu HD rezoluciju od 1080P pružaju oštre detalje i žive boje, široko vidno polje od 43 stupnja i svjetlinu do 1800 nita. Dodatno, naočale dolaze opremljene s dvostrukim zvučnicima koji se mogu pohvaliti brzinom uzorkovanja od 44,1 kHz i malom dubinom od 16 bita, postižući kvalitetu zvuka bez gubitaka koja poboljšava audio iskustvo korisnika.

Izvor: ZTE

Izvor: ZTE

Pametne naočale Nubia nude virtualni veliki zaslon koji se može primijeniti na različite scenarije uključujući osobno mobilno kino, mobilni centar za igranje i učinkovitog uredskog asistenta potičući korisnike da istražuju uzbudljive aspekte života.

Zaslon telefona može neprimjetno projicirati slike na virtualni zaslon naočala u stvarnom vremenu i može se bez napora povezati sa širokim rasponom uređaja uključujući mobilne telefone, dronove, igraće konzole, prijenosna računala i mnoge druge.

Nubia Neovision Glass mogu se pohvaliti minimalističkim, aerodinamičnim dizajnom koji odiše laganim luksuznim stilom sunčanih naočala, a masa im je samo 79 g. Elegantne i moderne magnetske leće bez okvira dobar su spoj mode i tehnologije. Prodaja naočala počinje danas 19. lipnja 2023., a cijena za Nubia Neovision Glass je 549 eura.