SKLOPIVI UREĐAJI

KRONOLOGIJA STVARANJA: Pogledajte kako su nastali novi Motorola razr modeli

Autor Krunoslav Ćosić

Od svog osnutka Motorola stvara uređaje koji korisnicima olakšavaju svakodnevni život

Izvor: Motorola

Proizvođač prvog mobitela na svijetu, još iz davne 1973. godine, do dana današnjeg bio je i ostao veliki inovator. Tko se ne sjeća Motorole StarTAC modela iz 1996. godine, a zatim i RAZR V3 prije 20 godina. U međuvremenu, Motorola je „kršila“ fizičke zakone s modelima poput V70 i V80 s rotirajućim kućištem. 2019. godine izlazi novi razr sa savitljivim ekranom i otvara jedno novo poglavlje u kojem je Motorola ponovo proizvođač kojeg drugi slijede.

Novi video otkriva kako su nastali novi modeli Motorola razr

Making of Razr
Izvor: Youtube

Razr V3 je postavio standard za dizajn mobilnih telefona nakon predstavljanja 2003. godine. Motorola je nastavila gurati granice kada je riječ o tome kako telefoni na preklop izgledaju i što mogu ponuditi korisnicima u skladu sa svojom misijom transformacije tehnologije i ponude značajnih rješenja koja pomažu prilagoditi svaki telefon potrebama njegovih vlasnika.

Imajući ovu filozofiju na umu Motorola je predstavila nove pametne telefone razr flip - razr 40 ultra i razr 40.

Izvor: www.giovannabarbxsa.com

Oba uređaja nude vrhunsko korisničko iskustvo, dizajn i napredne značajke koje se ne mogu vidjeti na drugim modelima. Ono što izdvaja nove razr modele je veliki vanjski zaslon od 3,6 inča (na modelu ultra), najveći je u industriji te korisnicima omogućuje da ga koriste kao glavni zaslon i na njemu koriste aplikacije, odgovaraju na poruke i prate najvažnije obavijesti bez otvaranja telefona.

Osim velikog vanjskog zaslona, novi razr modeli donose i snažne specifikacije koje uključuju brze Snapdragon procesore, puno memorije, napredne sustave kamera i dugotrajne baterije koje osiguravaju da korisnici ne moraju posezati za punjačem tijekom dana.

Ipak, najveća prednost ovih modela su njihove kompaktne dimenzije i svestranost koja pruža brojne nove mogućnosti koje konkurentski modeli trenutno ne mogu ponuditi. Radi se o velikom dizajnerskom i tehničkom pomaku na području preklopnih telefona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI