glatki gaming

KOMPAKTNI GAMING MONITOR: QHD rezolucija uz impresivnu brzinu osvježavanja

Autor Krunoslav Ćosić

AGON by AOC Q24G2A/BK je dizajniran za pružanje zadivljujućih vizualnih prikaza

Izvor: AOC

Novi gaming monitor dolazi opremljen IPS panelom od 23,8 inča (60,4 cm) te pruža izvanrednu QHD rezoluciju (2560x1440) uz impresivnu brzinu osvježavanja od 165 Hz i vrijeme odziva od 1 ms MPRT. Kontrast je 1000:1, uz 108,7% gamut pokrivenosti sRGB, što daje bogate, žive i točne boje.

AOC GAMING Q24G2A/BK dizajniran je za pružanje zadivljujućih vizualnih prikaza i brzih performansi u format koji štedi prostor. Uparen s QHD rezolucijom osigurava izvanrednu oštrinu i detalje s gustoćom piksela od 123,4 ppi (piksela po inču), što je mnogo više od standardnih 24-inčnih Full HD ili 27-inčnih QHD zaslona.

Izvor: AOC

Visoka gustoća piksela i dizajn koji štedi prostor čine ga idealnim izborom za gamere koji traže impresivno gaming iskustvo bez žrtvovanja prostora na stolu. Kompatibilan s NVIDIA G-SYNC, Q24G2A/BK jamči glatki gaming bez trganja sa smanjenim ulaznim kašnjenjem, osiguravajući dosljedno i ugodno iskustvo.

Q24G2A/BK ima tanke okvire, prikladne za postavljanje u multi-monitor set-up monitora dok postolje, podesivo po visini, korisnicima omogućuje pronalaženje savršenog ergonomskog položaja.

Izvor: AOC

IPS panel nudi široke kutove gledanja od 178°/178° osiguravajući ugodno iskustvo gledanja čak i iz neizravnih kutova. Monitor će uz gaming biti poželjan alat i za kreativan rad. Svjetlina monitora od 350 cd/m² daje živopisne i jasne slike u različitim uvjetima osvjetljenja.

Za 279 eura AOC-ov monitor s G-Menu softverom omogućuje jednostavan pristup promjeni boje monitora, overdriveu i ostalim gaming postavkama. To uključuje: Shadow Control za prilagodbu osvjetljenja i razine sjene, Low Blue Mode za udobnu noćnu upotrebu, Dial Point i Frame Counter za prikaz trenutnih frames-per-second informacija.

Izvor: AOC