JOŠ JEDAN SKLOPIVI

MOTOROLA RAZR 40: Telefon za digitalne minimaliste

Autor Krunoslav Ćosić

Uz ultru mnogima će biti zanimljiv i drugi model Motorola razr 40

Izvor: Motorola

Uz model Motorola razr 40 ultra predstavljen je i Motorola razr 40, a najveća razlika je manji vanjski zaslon koji i dalje nudi sve značajke koje se očekuju od premium telefona. Omogućuje uravnoteženo korisničko iskustvo i stvoren je za sve koji postavljaju trendove i žele se istaknuti.

Na novu sklopivu Motorolu oko će baciti i digitalni minimalisti koji se žele povremeno isključiti i preuzeti kontrolu nad svojim telefonom. Dobit će živopisan i fluidan zaslon, dizajn šarki i ikonski dizajn kao i razr 40 ultra.

Novi Razr 40 ima prepoznatljiv dizajn koji kombinira Gorilla Glass i vrhunsku vegansku kožu. Lako se drži u ruci, mekan je na dodir i dolazi u trendi bojama koje su rezultat partnerstva s Pantoneom - Sage Green, Vanilla Cream i Summer Lilac.

Izvor: Motorola

Motorola Razr 40 također ima senzore najveće rezolucije na prednjoj i stražnjoj strani. Snimite kristalno jasne fotografije i selfije u svim uvjetima osvjetljenja s glavnom kamerom od 64 MP i OIS-om.

Snimajte što god želite s ultraširokim + makro vidnim senzorom od 13 MP koji pruža ultraširoke kutove i nevjerojatne slike izbliza. Svakako iskoristite prednju kameru od 32 MP za videopozive visoke kvalitete.

Oba nova razr uređaja rade na operativnom sustavu Android 13 i dolaze s jedinstvenim Motorola iskustvima koja uključuju jednostavne geste, napredne postavke zabave i mogućnost personalizacije uređaja prema željama korisnika.

Osim toga, oba telefona nude širok raspon sigurnosnih značajki kao što su ThinkShield, Moto Secure i Moto Keysafe.

Motorola edge 40 Viva Magenta posebno izdanje

Uz nove razr modele Motorola je predstavila i novu opciju edge 40 modela u Viva Magenta boji. Obitelj Motorola edge korisnicima nudi napredne značajke kao što su zakrivljeni zaslon, IP68 zaštita od vode i prašine, snažna kamera od 50 MP i brzo punjenje.

Kao jedan od najtanjih u svojoj klasi (7,58 mm) Motorola edge 40 u Viva Magenta Pantone boji 2023 nudi savršenu kombinaciju stila, dizajna i performansi.

Izvor: Lenovo