SKLOPIVO JE IN

NOVA MOTOROLA RAZR: Legendarni izgled modela RAZR V3 u novom ruhu

Autor Krunoslav Ćosić

Motorola je predstavila novu generaciju razr telefona na preklop

Izvor: www.giovannabarbxsa.com

Završila je era preklopnih, sklopivih telefona s malim vanjskim ekranom. Motorola razr 2023 obitelj sastoji se od dva modela, s naglaskom na velikom vanjskom ekranu koji sada na modelu ultra prekriva gotovo cijelu prednju površinu.

Dva nova uređaja spajaju stil i premium specifikacije kako bi korisnicima pružili inovativno mobilno iskustvo. Svaka funkcija na ovim telefonima pažljivo je osmišljena kako bi ispunila sve potrebe modernih korisnika koji traže izbalansirano iskustvo korištenja telefona, dizajn koji oslikava njihovu osobnost i vrhunsku tehnologiju.

Izvor: Motorola

Motorola razr 40 ultra

Najtanji telefon na preklop u industriji kada je zatvoren opremljen je Snapdragon 8+ Gen 1 mobilnom platformom, efikasnom baterijom i najvećim eksternim ekranom na bilo kojem telefonu na preklop. Korisnici mogu postaviti uređaj pod različitim kutovima kada je otvoren zahvaljujući tehnologiji Flex View koja nudi nove načine interakcije, snimanja i stvaranja sadržaja.

Telefon se može postaviti pod željenim kutom kako biste lako vidjeli recepte tijekom kuhanja, praćenja uputa na internetu, tijekom razgovora s prijateljima, a razr 40 ultra može poslužiti i kao tronožac kako bi snimili zapanjujuće slike i videozapise uz snimanje bez upotrebe ruku i maksimalno iskoristili kamere visoke razlučivosti i AI praćenje crta lica.

Izvor: www.giovannabarbxsa.com

Kada se Motorola razr 40 ultra postavi samostalno korisnici mogu uhvatiti savršenu pozu i aktivirati kameru pokretom ruke ili jednostavnim osmijehom. Automatsko prepoznavanje osmjeha može prepoznati do 5 lica/osoba u istom kadru.

Motorola je vrlo uzbuđena zbog mogućnosti da korisnici uvijek uz sebe imaju kabinu za fotografiranje zahvaljujući značajci FlexView i visokokvalitetnim kamerama koje snimaju savršeno tempirane fotografije jednostavnim pokretom dlana korisnika.

Uz nove mogućnosti koje razr 40 ultra donosi svim kreatorima sadržaja Motorola je također povećala mogućnosti vanjskog zaslona kako bi korisnici mogli napraviti više toga kada je telefon preklopljen. Odgovaranje na poruke, praćenje instrukcija koje daju mape i praćenje svih drugih bitnih informacija nikada nije bilo lakše zahvaljujući jedinstvenim funkcijama koje uključuju:

Izvor: Motorola

• Paneli: omogućuju korisnicima da istaknu ono što im je najvažnije. Prijeđite prstom ulijevo ili udesno preko zaslona za jednostavan pristup igrama, vijestima, vremenskoj prognozi, kontaktima i aplikacijama kao što je Spotify te pratite sve obavijesti jednostavnim pogledom na vanjski zaslon. Osim toga, na ploči s aplikacijama korisnici mogu pristupiti gotovo svim aplikacijama poput Google Maps ili Google Wallet preko vanjskog zaslona

• Prilagodba: korisnici mogu birati između brojnih dizajna pozadine i stilova sata. Ploče na početnom zaslonu mogu se pomicati kako bi odgovarale svakom vlasniku Motorola razr pametnog telefona

• Igre: birajte između mnogih Motorola i GameSnacks igara koje savršeno rade na vanjskom zaslonu

• Posebna ploča Spotify: korisnici Spotifyja mogu kontrolirati sve naredbe putem eksternog prikazati bez otvaranja telefona

Izvor: Motorola

Sve te opcije kao i mnoge druge dostupne su zahvaljujući 3,6-inčnom pOLED vanjskom zaslonu s brzinom osvježavanja zaslona do 144 Hz. U slučaju da vam je potrebna veća površina, sve što trebate učiniti je postaviti svoj telefon u Flex View i gledati sadržaj u najvišoj rezoluciji u klasi.

Razr 40 ultra kreiran je s ciljem ispunjavanja svih želja kreatora sadržaja te dolazi s glavnom kamerom od 12 MP koja koristi Instant Dual Pixel PDAF za brži i precizniji rad bez obzira na svjetlosne uvjete u kojima se koristi.

Snimajte fotografije s prekrasnim "mekim" pozadinama zahvaljujući širokom otvoru blende f/1.5 koji propušta više svjetla dok optička stabilizacija slike (OIS) uklanja neželjeno podrhtavanje telefona tako da su slike uvijek kristalno jasne.

Izvor: Motorola

S vanjskim zaslonom korisnici i dalje mogu pristupiti glavnoj kameri za selfije ili je koristiti za pregled onoga što snimaju. Također je moguće otvoriti razr i koristiti 32 MP kameru za selfije i video pozive. Sustav kamere zaokružuje 13 MP ultraširoki + makro vidni senzor koji omogućuje širokokutne fotografije koje imaju 3x više scena u kadru u usporedbi sa standardnim objektivom.

Motorola je uključila i dugotrajnu bateriju koja je veća nego ona u prethodnim generacijama i koja pruža ultra-brzo 30 W TurboPower i bežično punjenje.

Izvor: Motorola

Izvor: Motorola

Motorola razr 40 ultra dostupna je u zanimljivim bojama poput Pantone Viva Magenta (boja godine 2023) koja se može naći samo na Motorola telefonima. Tu su dvije opcije boja – Infinite Black i Glacier Blue.

Motorola je predstavila i model razr 40, a najveća razlika između ova dva modela je manji vanjski zaslon te i dalje nudi sve značajke koje se očekuju od premium telefona. Uskoro ćemo pisati detaljnije i o ovom modelu.

Izvor: www.giovannabarbxsa.com