PROŠIRIVA MEMORIJA

HTC SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Novi pametni telefon ima dobre adute

Autor Krunoslav Ćosić

Nekada veliki i bitan proizvođač pametnih telefona praktički je nestao s tržišta prije nekoliko godina

Izvor: HTC

Snimite trenutke koji će trajati cijelu vječnost – poruka je koju odašilje HTC na svojoj web stranici, a u nastavku piše kako će novi model U23 pro imati glavnu kameru od 108 MP s OIS-om, OLED zaslon od 120 Hz, 12 GB RAM-a, 256 GB proširive memorije s microSD karticom, 3,5 mm audio priključak, IP67 certifikat i cjelodnevnu bateriju.

Posebno do izražaja dolazi proširiva memorija, ali i 3,5 mm ulaz za slušalice, što su dva detalja na koja smo na najjačim telefonima današnjice skroz zaboravili. Dolazi u dvije boje kućišta - Coffee Black i Snow White.

Izvor: HTC

Izvor: HTC

Uz glavni senzor kamere od 108 megapiksela s otvorom blende f/1.7 na stražnjoj se strani nalaze još 8-megapikselni širokokutni, makro od 5 i dubinski od 2. Na prednjoj je strani selfie kamera od 32 megapiksela. Snimajte u jasnoj 4K rezoluciji sa stabilizacijom slike. Snimite svaku priliku uz Super Night Mode za jasnije slike pri slabom osvjetljenju.

Zaslon od 6,7 inča dijagonale nudi dublji kontrast i bogatije boje za užitak gledanja. Podržana je varijabilna brzina osvježavanja do 120 Hz za svilenkasto glatke slike s energetskom učinkovitošću. Zaštićen je s Gorilla Glass Victus staklom otpornim na ogrebotine i padove s dva metra visine.

Veliki kapacitet baterije od 4.600 mAh podržava brzo punjenje od 30 W s USB-C ili 15 W s bežičnim punjenjem.

HTC U23 pro pokreće Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 te pruža energetski učinkovite performanse s 5G vezom. Bilo da se radi o igricama, obradi videa ili društvenim medijima U23 pro pruža vrhunske performanse s 12 GB RAM-a.

Izvor: HTC

Imerzivno gledanje, spajanjem telefona s VR naočalama, omogućuje skok u metaverzum s VIVE XR Elite. Prenesite svoje omiljene aplikacije na divovski virtualni zaslon za osobno kinematografsko iskustvo.

Predbilježite li se na kupnju novog HTC U23 pro s Androidom 12 dobit ćete besplatne bežične slušalice u vrijednosti od 69 funti, a ponuda vrijedi do 4. lipnja 2023. Cijena za HTC U23 pro je 499 funti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI