ZA SVE GAMERE

PODBREND USMJEREN NA GAMING: Nadmašio je konkurente i osigurao prvo mjesto

Autor Krunoslav Ćosić

AGON by AOC preuzeo je titulu vodećeg brenda gaming monitora

Izvor: AOC

Prema izvješću IDC Quarterly Gaming Tracker za četvrto tromjesečje 2022. AGON by AOC, podbrend usmjeren na gaming, nadmašio je svoje konkurente i osigurao prvo mjesto na globalnom tržištu gaming monitora.

Razlozi su vrhunske napredne tehnologije kao što su MiniLED i DisplayHDR 1400, iznimne performanse, brzina osvježavanja slike na ekranu do 360 Hz i nepokolebljiva predanost u pružanju vrhunskog gaming iskustva.

AGON by AOC lani je lansirao svoju 5. generaciju AGON monitora s osvježenim dizajnom i brzim, responzivnim panelima, ali i predstavio potpuno nove tehnologije u svojoj liniji AGON PRO. Brend nudi sveobuhvatnu liniju gaming monitora koji privlače širok raspon gamera sa svoje tri podkategorije:

AOC GAMING: monitori dizajnirani za povremene i osnovne gamere odgovaraju gamerima svih razina vještina, od kreatora sadržaja i streamera, do onih koji uživaju u uzbuđenju i avanturama. Linija AOC GAMING naglašava važnost samog gaming iskustva pružajući različite opcije koje zadovoljavaju različita raspoloženja i interese gamera.

Izvor: AOC

Kategorija AOC GAMING nudi pristup usmjeren na vrijednost za isporuku visokokvalitetnih monitora visokih performansi masovnoj publici početnika, kao i gamera srednje razine, s monitorima poput renominarih 24G2SPU/BK, 25G3ZM/BK ili U28G2XU2/BK modela.

AGON: linija kreirana za mainstream i hardcore gamere služi konkurentnim gamerima koji žele postati heroji na gaming sceni, poput njihovih omiljenih streamera ili vrhunskih esportaša. S vrhunskim dizajnom i korisnim dodatnim značajkama, AGON monitori ističu se u pružanju besprijekornog i impresivnog gaming iskustva za multi-player esport naslove, kao što su pucačine i MOBA naslovi.

AGON monitori 5. generacije nude, između ostalih modela i najnoviji 32-inčni AG325QZN/EU s brzinom osvježavanja od 240 Hz i vremenom odziva od samo 1 ms GtG, što omogućuje natjecateljskim gamerima da oslobode svoje istinske sposobnosti s brzim refleksima i donošenjem odluka.

AGON by AOC AG325QZN
Izvor: AOC

AGON PRO: namijenjeni vrhunskih gamerima ovi monitori služe profesionalnim kreatorima sadržaja i esportašima kao što su renomirani timovi G2 Esports, RNG i Furia Esports koje sponzorira AGON by AOC, a koji zahtijevaju najbolje od gaming tehnologije.

Ove profesionalce pokreće konkurencija – teže postizanju osobnih rekorda i traže vrhunske značajke, iznimne performanse kao i neusporedivu kvalitetu kako bi zadovoljili svoju gaming strast. AGON PRO monitori pružaju neusporedivo iskustvo za popularne esportove, pucačine, MOBA i slične naslove poput custom made modela za League of Legends AG275QXL.

Izvor: AOC

Ističu se vrhunske tehnologije kao što je MiniLED pozadinsko osvjetljenje za postizanje svjetline od 1000 peak nita i lokalizirane zone zatamnjenja (AG274QZM), visoka stopa osvježavanja od 360 Hz i profesionalni alati poput NVIDIA Reflex Analyzera (AG254FG).

Zahvaljujući ugrađenim značajkama poput KVM prekidača i USB-C povezivosti (AG324UX), ovi modeli poboljšavaju produktivnost za kreatore sadržaja i profesionalce dok uključeni dodaci kao što su Screen Shield (u odabranim modelima) ili QuickSwitch kontroler znatno poboljšavaju gaming iskustvo, bilo na esport turnirima ili u udobnosti vlastite dnevne sobe.