Gadgeti

TOKQI C03 OCTOPUS: Stativ za fotografske entuzijaste

Autor Igor Martić

Fleksibilni stativ ima odvojivu loptastu glavu koja se rotira u 360 stupnjeva

Izvor: Kickstarter

Bilo da snimate zalazak sunca na plaži, dokumentirate prekrasne poglede s planinskog vrha ili čuvate dragocjene trenutke kod kuće stativ Tokqi C03 Octopus bit će vaš pouzdan pomoćnik. Njegova fleksibilnost i stabilnost osiguravaju vam savršen snimak na bilo kojem terenu i okruženju.

Jedinstveni dizajn omogućuje mu da se omota oko pametnog telefona i učvrsti vaš uređaj osiguravajući savršenu fotografiju na bilo kojem terenu ili okruženju. Oslobodite svoju kreativnost i uključite se u svoju okolinu kao nikada prije, s lakoćom snimajući zapanjujuće slike.

Izvor: Kickstarter

Možete se bez napora transformirati iz stabilnog stolnog stativa u ručni selfie stick ili prijenosni držač akcijske kamere itd.

Postignite savršeni kut za svaki snimak pomoću odvojive kuglaste glave stativa, jednostavno povežite vanjska video svjetla, mikrofone i drugu opremu za besprijekornu kompatibilnost s pametnim telefonima, kamerama itd. S lakoćom stvarajte fotografije profesionalne kvalitete i prepustite se neviđenoj razini snimanja.

Izvor: Kickstarter

Snimite krajolike koji oduzimaju dah i nezaboravne uspomene s kuglastom glavom stativa koja se okreće u svim smjerovima od 360 stupnjeva. Bez napora kadrirajte subjekt iz bilo kojeg kuta i stvorite zapanjujuće vizualne slike koje ostavljaju trajan dojam.

Doživite stabilnost i preciznost s robusnim aluminijskim produžnim stupom stativa od 638 mm, dizajniranim da pruži sigurno iskustvo snimanja bez klizanja. Pouzdano i lako snimajte slike i videozapise bez podrhtavanja, podižući svoju fotografiju na nove visine.

Oslobodite svoju kreativnost i budite bez ruku uz bežični Bluetooth daljinski upravljač. Bez napora snimite savršeni trenutak jednim klikom, pazeći da nikada ne propustite uhvatiti te nezaboravne uspomene. Doživite neusporedivu pogodnost i unaprijedite svoju fotografiju s inovativnim daljinskim upravljačem.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI