RADI 60 MINUTA

PHILIPS ONEBLADE 360: Za obrijano lice i tijelo

Autor Krunoslav Ćosić

Oštrica prati konture lica i prilagođava se vratu i čeljusti

Izvor: Philips

Brijači aparat Philips OneBlade 360 omogućuje podrezivanje, oblikovanje i brijanje dlačica bilo koje duljine bez napora, uz manje poteza i bez upotrebe više alata. Sadrži dvije britvice – jednu za lice, a drugu za tijelo.

Philips OneBlade koristeći tehnologiju za dotjerivanje dlačica na tijelu može brijati bilo koju duljinu dlačica. Njegov dvostruki zaštitni sustav odnosno premaz za bolje klizanje u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima olakšava brijanje te ga čini ugodnijim.

Tehnologija brijanja obuhvaća rezač koji se brzo pomiče (12.000x u minuti) tako da je učinkovit čak i na duljim dlačicama. Oštrice se mogu okretati u svim smjerovima kako bi se prilagodile obliku lica. Dizajn omogućuje neprekidan dodir s kožom i kontrolu te pristup na najteže dostupnim područjima.

Izvor: Philips

Izvor: Philips

Brijač omogućuje kreiranje preciznih rubova uz dvostranu oštricu tako da se možete brijati u oba smjera kako biste osigurali dobru vidljivost i vidjeli svaku dlačicu koju brijete. U roku od nekoliko sekundi postići ćete željeni izgled.

OneBlade ne brije tako blizu kao klasična oštrica te koža nema iritacija. Kretanjem brijača u smjeru suprotnom od smjera rasta dlačica lako ćete obrijati dlačice na licu ili tijelu bez obzira na njihovu duljinu.

Izvor: Philips

Jedinstveni otvoreni dizajn češlja za učinkovito rezanje bez zagušenja učinkovit je i na dugoj i gustoj kosi. Uz dvostruki sustav zaštite tehnologija prati konture lica, a češalj se koristi kao štitnik za kožu te se postavlja jednostavnim pritiskom.

Omogućen je rad kroz suho i kroz vlažno korištenje jer je OneBlade potpuno vodootporan pa se lako čisti: samo ga isperite pod mlazom vode. Možete brijati mokru ili suhu kožu, čak i pod tušem. Pjena za brijanje nije potrebna.

Maksimalno vrijeme rada s napunjenom baterijom je 60 minuta, potrebna su četiri sata za ponovno punjenje litij-ionske baterije, a maksimalna potrošnja energije tijekom rada je 2 W. Za optimalne rezultate potrebno je zamijeniti oštrice svaka 4 mjeseca, ako se u prosjeku brijete dva puta tjedno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI