BEZ IZOBLIČENJA

DIGITALNI SIGNAGE PROJEKTOR: Stvara masivnu 300-inčnu sliku

Autor Krunoslav Ćosić

LG-jev prvi digitalni signage projektor omogućuje maksimalnu svjetlinu od 7.000 ANSI lumena

Izvor: LG

Novi LG ProBeam stvara masivnu 300-inčnu sliku s 4K UHD (3.840 x 2.160) rezolucijom. Namijenjen je različitim prostorima poput umjetničkih galerija, izložbenih i poslovnih prostora, trgovina, konferencijskih dvorana i auditorija. Njegova 4K rezolucija pruža oštru, impresivno veliku sliku, a sa 7.000 ANSI lumena svjetliji je od svih dosadašnjih LG-jevih projektora.

LG ProBeam olazi s omjerom kontrasta 3.000.000 : 1 u rasponu od 40 pa sve do 300 inča, dok svjetlina od 7.000 ANSI lumena omogućuje isporuku jasne slike čak i pri jakom dnevnom svjetlu. Projektor također ima pouzdan laserski izvor svjetlosti, pomak leće, mogućnost optičkog zumiranja 1,6x, ugrađenu bežičnu vezu i integriranu kameru koja pomaže u postavljanju i pozicioniranju.

Izvor: LG

Tehnologija pretapanja rubova (Edge Blending) omogućuje besprijekorno spajanje slika s dvaju ili više projektora kroz prilagodbu svjetline i korekciju boja. Zahvaljujući toj naprednoj tehnologiji moguće je kombinirati do devet projektora BU70QGA za stvaranje panoramskog prikaza i uranjajućeg iskustva gledanja, što je osobito atraktivno za muzeje i umjetničke galerije koje bi time mogle privući još veću pažnju posjetitelja.

Izvor: LG

U slučaju kada kut projekcije nije u ravnini s platnom LG-jeva ugrađena AI senzorska tehnologija automatski korigira pomak leće, zoom, fokus i izobličenje kako bi prilagodila sliku i iskustvo gledanja učinila optimalnim.

Projektor istovremeno može obavljati nekoliko različitih zadataka, reproducirati sadržaj i optimizirati iskustvo korištenja putem intuitivnog sučelja i jednostavnih alata za razvoj aplikacija. Uz to, može se povezati s LG ConnectedCare, rješenjem za upravljanje digitalnim projektorima i uređajima za projekciju slike koje se nalazi na LG-jevom oblaku.

Izvor: LG

Projektor koristi webOS 6.0 te omogućava partnerima da u svoje ponude uključe i mogućnost projekcije, proširujući tako vrijednost i raznolikost LG-jevog opsežnog ekosustava za promotivne projekcije i oglašavanje.

Izvor: LG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI