IZDRŽLJIVA BATERIJA

REDMI WATCH 3: GPS povezivost, praćenje zdravlja i tjelesnih aktivnosti

Autor Krunoslav Ćosić

Xiaomi je u Ateni predstavio novi pametni sat s mnogobrojnim funkcijama

Izvor: Xiaomi

Jedna od bitnijih funkcionalnosti pametnih satova svakako je praćenje fitness aktivnosti, ali i zdravlja. Kao dodatak dobro će doći i ugrađeni GPS prijemnik. Redmi Watch 3 novi je dizajnerski pametni sat koji dolazi s jasnim i čistom zaslonom, mnogobrojnim funkcijama za praćenje zdravlja i tjelesnih aktivnosti te mogućnosću GPS povezivosti.

1,75-inčni AMOLED zaslon jamči kristalno jasnu sliku te je Redmi Watch 3 dizajniran kako bi osigurao vidljivost sadržaja na zaslonu i u uvjetima jakog osvjetljenja. Okvir ovog uređaja izrađen je od metala visokog sjaja pomoću NCVM tehnologije, pružajući vrhunski izgled i dojam.

Izvor: Xiaomi

Redmi Watch 3 dolazi u dvije klasične opcije boja: Black i Ivory. Dodatno, dva posebna izdanja remena i više od 200 ugrađenih izgleda zaslona zadovoljit će različite modne ukuse i stavove. One zahtjevnije zadovoljit će ugrađeni GPS prijemnik te 5ATM _x0005_certifikat vodootpornosti.

Novi Redmi smartwatch podržava pet glavnih satelitskih sustava za pozicioniranje (GPS, GLONASS, Galileo, Beidou i QZSS), 121 sportski način uključujući šest automatski prepoznatih sportskih načina uz mjerenje razine kisika u krvi, otkucaja srca, spavanja i drugih funkcijama praćenja zdravlja.

Izvor: Xiaomi

Ugrađena baterija omogućit će trajanje do 12 dana u uobičajenoj uporabi, uz stabilne i učinkovite performanse. Privlačni izgled pametnog sata ojačan je i HD zvučnikom, mikrofonom s opcijom poništavanja buke za jasne Bluetooth telefonske pozive. Cijena za Redmi Watch 3 je od 99 eura.

Redmi Watch 3
Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI