NAKON 3 GODINE

GAME OVER: Pametni telefoni Lenovo Legion

Autor Krunoslav Ćosić

Igra je gotova za liniju pametnih telefona Lenovo Legion

Izvor: Lenovo

Lenovo je ukinuo svoju liniju pametnih telefona Legion usmjerenu na igre. Iz kompanije navode da je taj potez dio šire poslovne transformacije i konsolidacije portfelja igara. U izjavi za Mobile World Live elektronička tvrtka kaže da je ponovila svoju predanost široj kategoriji igara, u kojoj također koristi brend Legion.

"Kao predvodnik u uređajima i rješenjima za igranje Lenovo je predan unaprjeđenju kategorije igara u svim oblicima kao i fokusiranju na to gdje može donijeti najveću vrijednost globalnom igranju." Lenovo je posljednji put lansirao pametni telefon s oznakom Legion u prošloj 2022. godini, a prvi put je brend uveden na tržište mobilnih uređaja u 2020. godini.

Uređaje iz ovog asortimana karakteriziraju hardverske i softverske značajke posebno dizajnirane za impresivne i duge sesije igranja uključujući tehnologiju hlađenja koja olakšava držanje uređaja tijekom dugih igranja igara.

Lenovo nastavlja koristiti brend Legion na drugim uređajima za igranje i dodacima uključujući prijenosna računala, stolna računala i monitore.