BAŠ JE IZDRŽLJIV

ULEFONE LANSIRA ARMOR PAD: Robusni 8,0-inčni Android tablet

Autor Krunoslav Ćosić

Robusni tableti će preživjeti tamo gdje obični tablet ne može

Izvor: Ulefone

Za većinu ljudi tableti su izvrsni za pregledavanje interneta, streaming filmova i igranje dok su vani ili kod kuće. Robusni Android tablet, međutim, važan je alat za one koji vode avanturistički način života i koji rade na terenu, u prometnim okruženjima ili u ekstremnim uvjetima.

Ulefone Armor Pad ispunjava sve što biste željeli od robusnog Android tableta. Izrađen od iznimno izdržljivih materijala ovaj je tablet projektiran za preuzimanje rizika. Ima 8,0-inčni zaslon osjetljiv na dodir koji se lako može nositi za posao ili svakodnevne potrebe, dug vijek trajanja baterije i VoLTE podršku s bilo kojeg mjesta.

Izvor: Ulefone

Potpuno je robustan i dizajniran da podnese svakodnevnu upotrebu, preuzme sve rizike koji se mogu pojaviti te izdrži ozbiljnu upotrebu na otvorenom. Armor Pad je testiran prema standardima IP68, IP69K i MIL-STD-810H američke vojske kako bi bio otporan na vodu, vlagu, prašinu, prljavštinu, ekstremne temperature te padove i udarce. Savršen je suputnik za život na otvorenom ili poslove u građevinarstvu, proizvodnji, maloprodaji, prijevozu itd.

Uz veliku bateriju kapaciteta 7650 mAh nudi iznimno dugo trajanje baterije koje može biti u danima - pruža do 414 sati u stanju pripravnosti, 41 sat razgovora i 14 sati neprekidnog GPS praćenja ili gledanja videa. To korisnicima olakšava upotrebu na otvorenom ili na poslu.

Armor Pad pokreće 2,0 GHz MediaTek Helio G25 čipset sa snažnom 8-jezgrenom arhitekturom i standardno dolazi s 4 GB memorije i 64 GB prostora za pohranu. Prostor za pohranu je proširiv putem microSD kartice za spremanje više slika, videa i radnih datoteka (maksimalno 256 GB). Ovaj tablet radi na Androidu 12 u izvornoj verziji, što znači da nema unaprijed instaliranog softvera.

Što se tiče slika i zvuka robusni tablet ima kompaktni 8-inčni HD+ (800x1280) 60 Hz zaslon s omjerom slike 16:10, uparen s izvrsnim dvostrukim zvučnicima za glasan, jasan stereo zvuk. Također je opremljen stražnjom kamerom od 13 MP i prednjom kamerom od 5 MP.

Izvor: Ulefone

Pronaći ćete gomilu priključaka smještenih oko rubova uključujući USB_C 2.0 priključak za punjenje, 3,5 mm priključak za slušalice, utor za dvije SIM kartice i microSD memorijsku karticu, programabilnu tipku za prečace i pogo-pin stilski konektor (označen kao uSmart) za povezivanje sa specijalnim alatima kao što su endoskop ili mikroskop. Podržava 4G LTE mreže kako biste ostali povezani kamo god pošli, a također uključuje Bluetooth i GPS.

Izvor: Ulefone

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI