I ZA KUPANJE

IKEA: Vodootporni prijenosni Bluetooth zvučnik

Autor Davor Dakić

Zvučnik će dugoročno ostati u asortimanu IKEA-e

Izvor: Ikea

IKEA proširuje Vappeby asortiman novim vodootpornim zvučnikom, čime se nastavlja širiti ponuda kućne elektronike. Očekuje se da će prodaja zvučnika, koji će dugoročno ostati u asortimanu IKEA-e, početi početkom ovog travnja na svim tržištima u svijetu. Očekivana cijena za IKEA Vappeby je oko 15 eura.

Iza zvučnika stoji Stjepan Begić, razvojni programer za dizajn proizvoda u IKEA-i Švedska, a temeljni cilj je s novim zvučnikom ponuditi kvalitetan zvuk u svestranom proizvodu koji se stvarno može koristiti bilo gdje.

“Zvučnik je dizajniran imajući na umu jednostavnost i jasne funkcije, što ga čini vrlo praktičnim rješenjem”, kaže Stjepan Begić. "Nadamo se da će kupci prihvatiti zvučnik i nadamo se da dodaje vrijednost njihovim životima omogućujući im da uživaju u zvučnim iskustvima s bilo kojeg mjesta."

Izvor: MARTIN INGER/COPYRIGHTED; Modified by DALIM SOFTWARE

Prijenosni Bluetooth zvučnik Vappeby spaja kvalitetan dizajn i svestranost u načinu na koji se koristi i zadovoljava funkcionalne testove kako bi se osiguralo da može izdržati test vremena. Može se upariti s drugom verzijom istog zvučnika i obećava ukupno 80 sati reprodukcije pri 50% glasnoće.

Zvučnik će biti dostupan u tri boje uključujući crnu, žutu i crvenu i povezivat će se s vašim telefonom, računalom ili bilo kojim drugim uređajem koji podržava Bluetooth. Zvučnik je testiran prema IP67 certifikatu, što ukazuje na njegovu sposobnost da izdrži rad u prašini i ne smeta mu voda. Uređaj je otporan na prašinu i može izdržati uranjanje u vodu do 30 minuta.