NOVE SLUŠKE

TCL MOVEAUDIO NEO: Doživite zvuk kakav je i stvoren

Autor Krunoslav Ćosić

Bežične slušalice dolaze s aktivnim uklanjanjem buke

Izvor: Krunoslav Ćosić

Osim novih telefona i tableta TCL-ova linija pametnih uređaja nadopunjena je sa snažnim slušalicama TCL MOVEAUDIO Neo koje potiskuju buku iz okoliša u kojem se koriste, za ugodnije telefoniranje ili slušanje glazbe odnosno video razgovore.

Isporučujući 25 dB zvuka pojačanog basa i četiri načina postavki za kristalnu jasnoću TCL MOVEAUDIO Neo pomažu vam da doživite zvuk kakav je stvoren da se čuje. Osim toga, poništavanje buke tijekom poziva s dva ugrađena mikrofona (ENC) i aktivno poništavanje buke (ANC) isključuju okolnu buku, pomažući da se usredotočite u užurbanom svijetu. Postoji način rada i kada ćete transparentno čuti sve oko sebe, kako ne biste bili isključeni iz stvarnog svijeta, poput kretanja u prometu.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Za 49,99 USD koliko koštaju TCL MOVEAUDIO Neo dobit ćete ukupno 40 sati slušanja glazbe te spajanje i prijenos zvuka uz način s malim kašnjenjem. Trajanje baterija u samim slušalicama je do 7 sati s jednim punjenjem. Nakon 10 minuta punjenja slušalice će pružiti do 100 minuta reprodukcije.

Ugrađeni su zvučnici promjera 10 mm, kontrole slušalica obavljaju se preko dodira, a podržana je i Googleova tehnologija Fast Pair za brzu sinkronizaciju s pametnim telefonom Android. Slušalice su IP54 certificirane te su otporne na prašinu i prskanje vodom.

Izvor: TCL

Izvor: TCL

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI