ZA ŽENE

SAT LILY: Od sada dolazi u novim bojama

Autor Krunoslav Ćosić

Za one kojima su boje izrazito bitne Garmin je predstavio nove opcije

Izvor: AD: Madi Twombly, Photographer: /GARMIN International ©2023

Garmin Lily je malen i moderan pametni sat koji spaja klasični izgled s modernom tehnologijom uključujući praćenje zdravlja i dobrobiti te pametne obavijesti. Kućište sata od 34 mm i jedinstvena leća s metalnim uzorkom otkrivaju svijetli zaslon osjetljiv na dodir s tekućim kristalima koji nestaje kada se ne koristi.

Nove boje su krem zlatni okvir s kućištem u ružičastoj boji i silikonskom trakom za Lily sportsko izdanje te krem zlatni okvir sa sivim kućištem i remenom od talijanske kože za Lily klasično izdanje.

Za one koji žele promijeniti svoju rutinu vježbanja Lily uključuje ugrađene sportske aplikacije za jogu, pilates, kardio i još mnogo toga. Kada se poveže s GPS-om kompatibilnog pametnog telefona također će pratiti trčanje, šetnju i vožnju biciklom na otvorenom.

Lily će uz vježbanje pratiti aktivnosti tijekom dana uz brojanje koraka, potrošene kalorije, minute intenziteta itd. Također koristi Garminove popularne zdravstvene i fitness funkcije uključujući 24/7 mjerenje otkucaja srca na zapešću, Pulse Ox, praćenje energije Body Battery.

Izvor: AD: Madi Twombly, Photographer: /GARMIN International ©2023

Ima napredno praćenje spavanja, praćenje stresa, menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće i još mnogo toga kako bi korisnici bolje upoznali svoje tijelo. Osim toga, lako je ostati povezan dok ste u pokretu uz pametne obavijesti, prikaz kalendara i funkcije sigurnosti i praćenja kao što su pomoć i LiveTrack.

S baterijom koja traje do 5 dana Garmin Lily u sportskoj verziji ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 229,99 €, a Lily u klasičnoj verziji košta 269,99 €.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI