Gadgeti

KLASIČAN DIZAJN: Sat s velikim ekranom dolazi u dvije verzije

Autor Krunoslav Ćosić

Oba se modela mogu prilagoditi s više od 100 brojčanika za svaki ukus

Izvor: Xiaomi

Pametni sat Xiaomi Watch S1 Pro spaja klasični dizajni i suvremene tehnologije. Pedantno izrađen od vrhunskih materijala koji odišu izdržljivošću i stilom ovaj sat se može pohvaliti i izvanrednim AMOLED zaslonom od 1,47 inča, rotirajućom krunicom i staklom od safirnog kristala otpornog na ogrebotine koje osigurava dugotrajnu funkcionalnost.

Izvor: Xiaomi

Napredne mogućnosti sinkronizacije ovog pametnog sata eliminiraju vremenski odmak u primanju obavijesti između uređaja osiguravajući pritom glatko korisničko iskustvo bez ikakvih zastoja. Sat ima i iznimno fluidnu funkciju uparivanja, koja je ekskluzivna za Xiaomi pametne telefone.

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Dolazi u dvije različite varijante boja. Jedna varijanta uključuje srebrno kućište sa smeđim kožnim remenom, a druga crno kućište s crnim remenom od fluor gume, a oba se mogu prilagoditi s više od 100 brojčanika za svaki ukus. Nadalje, univerzalna igla za sat omogućuje jednostavnu zamjenu remena, čime se još više povećava svestranost uređaja.

100 informacija u stvarnom vremenu

Xiaomi Watch S1 Pro prati više od 100 informacija u stvarnom vremenu. Tako ćete biti sigurni da su vaši sportski parametri negdje valorizirani. Za trkače postoji čak 10 programa (fitness, trčanje, hodanje, sagorijevanje masti, izdržljivost, jačanje pluća…).

Izvor: Xiaomi

Omogućuje funkcije za praćenje podataka o zdravlju kao što su potrošene kalorije, intenzitet vježbanja, praćenje sna, broj otkucaja srca, praćenje kisika u krvi.

Baterija će između dva punjenja potrajati 14 dana, a zatim će se brzo napuniti - 10 minuta punjenja omogućit će još minimalno dva dana uobičajene upotrebe. Xiaomi Watch S1 Pro dolazi s priključkom za bežično punjenje koji može napuniti uređaj do 100% u svega 85 minuta.

Pametni sat je opremljen snažnim zvučnikom, a algoritam za uklanjanje buke omogućuje korisnicima glatku i jasnu komunikaciju prilikom upućivanja Bluetooth poziva putem sata. Cijena za Xiaomi Watch S1 Pro je 324 eura.

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi