Gadgeti

ZVUČNIK OD 11 MM: TWS slušalice Xiaomi Buds 4 Pro

Autor Krunoslav Ćosić

Nova značajka detektira pokrete glave korisnika i prilagođava zvuk

Izvor: Xiaomi

Nove Xiaomi slušalice ove godine stižu s nadograđenim TWS značajkama i oplemenjenim dizajnom. Slušalice koriste Sonyjevu LDAC tehnologiju koja jamči vjeran prijenos zvuka ali i brzinu prijenosa podataka do 990 kbps uz ostvarivanje 32-bitne dubine zvuka, a sve to uz podršku Hi-Res Audio Wireless sistema.

Xiaomi Buds 4 Pro posjeduje impresivnu mogućnost aktivnog uklanjanja buke s dubinom do 48 dB. Time korisnik može izolirati neželjene smetnje iz svoje okoline i u potpunosti se usredotočiti na glazbu - čak i u uvjetima najveće buke uz najprometnije ulice.

Izvor: Xiaomi



Velika je novost i ugrađena značajka Dimensional audio koja detektira pokrete glave korisnika i prilagođava zvuk sukladno njegovom prostornom položaju osiguravajući pritom što realističniju reprodukciju.

Xiaomi Buds 4 Pro može se pohvaliti i vijekom trajanja baterije uz izdržljivost do 9 sati neprekidnog slušanja uz jedno punjenje i do čak 38 sati uz korištenje kućišta za punjenje. Slušalice, također, podržavaju i bežično punjenje.

Nadalje, kako bi se povećala praktičnost i učinkovitost Xiaomi Buds 4 Pro omogućuje korisnicima lagano i brzo prebacivanje između povezanih uređaja sa značajkom “poveži dva uređaja”.

Izvor: Xiaomi


Slušalice stižu pohranjene u jedinstvenu futrolu koja podsjeća na svemirsku kapsulu, a višestruki magneti drže umetke za uši sigurnima i tako olakšavaju korisniku korištenje uređaja s jednom rukom.

Mekani nastavci za uši izrađeni su od LSR-a i dolaze u tri veličine, dok nova značajka "Intelligent Fit Monitoring" omogućuje korisnicima pronalaženje maksimalne estetske i fizičke udobnost za sate slušanja.

S lansiranjem Xiaomi Buds 4 Pro, korisnici sada po prvi put ikada mogu prilagoditi postavke zvuka putem namjenske aplikacije Xiaomi Earbuds. Aplikacija nudi pristup personaliziranim značajkama kao što su ANC načini rada, dimenzionalni zvuk i povezivanje s dva uređaja - omogućujući korisnicima da u potpunosti prilagode iskustvo slušanja prema željama. Aplikacija je dostupna za preuzimanje u Google Play Storeu.

Xiaomi Buds 4 Pro na tržište dolaze u crnoj i zlatnoj boji, uz cijenu od 214 eura.