POSEBNA POSVETA

BMW Samsung Galaxy S23 Ultra M Edition

Autor Krunoslav Ćosić

Proizvođač automobila udružio je snage sa Samsungom i SK Telecomom

Izvor: bmwblog

Za sada će posebna verzija pametnog telefona Galaxy S23 Ultra biti dostupna samo u Južnoj Koreji. BMW M Edition temeljen je na nedavno predstavljenom glavnom telefonu tehnološkog diva Samsung, a uređaj crpi inspiraciju iz kultnog BMW M3 E30.

Osim posebne animacije pri pokretanju s poznate tri M boje nema ničeg drugog na samom pametnom telefonu. Međutim, telefon dolazi u paketu s lijepom kutijom koja odaje počast izvornom M3 dok tvrdo kućište ima poklopac G80 i polarizirajuću bubrežastu rešetku, piše bmwblog.

Izvor: bmwblog

Ostale sitnice uključene u kupnju su ne manje od šest amblema koji ilustriraju različita razdoblja. Osim toga, tu je i vintage BMW Motorsport roundel predstavljen prošle godine kada je M proslavio 50 godina od svog početka.

Popis također uključuje maleni zračni kompresor, analogni sat i držač za sunčane naočale. Osim toga, Galaxy S23 Ultra BMW M Edition dolazi s posterom, knjigom fotografija, metalnim logotipom "We Are M" i privjeskom za ključeve za prebacivanje između šest odvojivih amblema. Ostale stavke uključuju crvenu kočionu čeljust i vrh ispušne cijevi presvučen ugljikom.

Izvor: bmwblog

Podrazumijeva se da sve ove BMW M drangulije čine Galaxy S23 Ultra još skupljim. U konkretnom slučaju koštat će pozamašnih 1.727.000 wona ili 1.370 USD ili 1.278 € prema trenutnom tečaju.

Dostupan za naručivanje do 13. veljače 2023. uređaj je ograničen na 1000 jedinica i nudi se u verziji od 512 GB s 12 GB RAM-a. Kupac također dobiva vaučer za početni paket za BMW Driving Center koji se nalazi u Incheonu. Stručni instruktor će dati korisne savjete koji će pomoći osobi da nauči biti bolji vozač.

Galaxy S23 Ultra BMW M Edition
Izvor: Youtube