8 GB DRAM i 256 GB

ISE 2023: Kiosk s operativnim sustavom Tizen

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung Electronics predstavlja novu eru održivog digitalnog oglašavanja na ISE 2023

Izvor: Samsung

Uz naglasak na održivosti tvrtka u Barceloni predstavlja najnoviji model Samsung Kiosk, verziju za Windows (naziv modela: KMC-W). Uz postojeći model koji upravlja Tizenom (OS), Windows verzija “Samsung Kiosk” kompatibilna je s Windows 10 IoT Enterprise OS kako bi se proširio izbor korisnika.

Izvor: Samsung

Novi kiosk koristi Intelov procesor Intel Core 11. generacije. Opremljen je s 8 GB DRAM-a i 256 GB SSD-om pružajući brzu obradu i dovoljno prostora za pohranu kako bi zadovoljio zahtjeve industrije koja se brzo razvija izvan zdravstvene skrbi, ugostiteljstva i maloprodaje.

Tvrtka će predstaviti novo rješenje, ekskluzivno za "Samsung Flip", ispunjavajući zahtjeve i nastavnika i tvrtki za povezivanjem s različitim uređajima istovremeno. Omogućuje korisnicima da prenesu sadržaj ili aplikacije sa svog osobnog računala na Flip povezivanjem osobnog računala s Flipom.

Izvor: Samsung

Konkretno, korisnici mogu pisati preko sadržaja preuzetog sa svog računala na zaslonu Flipa i dijeliti ga u stvarnom vremenu. Novo rješenje poboljšava upotrebljivost za daljinski rad i pruža besprijekorno radno okruženje dopuštajući korisnicima da optimiziraju i iskoriste zaslon za povezivanje sa zaslonima drugih uređaja.