Gadgeti

PHILIPS EVNIA 27M2C5500W: Za gaming bez ghostinga

Autor Krunoslav Ćosić

27-inčni Quad HD gaming monitor omogućuje munjevitu stopu osvježenja od 240 Hz

Izvor: Philips

Philips monitors je razvio niz monitora i dodataka dizajniranih da osiguraju bogata gaming iskustva za sve gaming entuzijaste s visokim očekivanjima. Najnoviji model iz gaming linije Evnia osigurat će epske gaming sesije.

Philips Evnia 27M2C5500W kombinira munjevitu stopu osvježavanja od 240 Hz s kompaktnim ergo dizajnom i bogatim izborom profesionalnih performansi za besprijekoran HDR gaming. Omogućuje brze, glatke, vizualno zapanjujuće i fizički ugodne gaming sesije.

Izvor: Philips

Opremljen je s AMD FreeSync Premium Pro u kombinaciji s munjevitom brzinom osvježavanja od 240 Hz, niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom od 1 ms GtG i 0,5 ms MPRT. Rezultat je gotovo besprijekoran gaming bez zastoja, zamućivanja, ghostinga ili trganja, što znači da gameri mogu uživati čak i u najbržim naslovima poput Battle Royalea.

Zakrivljeni VA zaslon nudi prekrasne slike sa širokim kutovima gledanja od 178/178. Zahvaljujući Crystalclear Quad HD-u slike su oštre, svijetle i realistične, a DisplayHDR400 ih dodatno usavršava za vizualni rezultat koji otkriva najsitnije detalje čak i u sjenovitim gaming scenama.

Izvor: Philips

Izvor: Philips

Monitor se povezuje preko dva HDMI-ja, dva DisplayPorta i USB čvorišta s dva priključka za brzo punjenje i jednostavno priključivanje svih perifernih uređaja koji su potrebni za gaming avanture i uredni gaming setup.

Uz LowBlue način rada i Flicker-free tehnologiju osigurava ugodni gaming dok se postolje monitora može naginjati (-5°/20°), zakretati (+/- 30°) i podesiti po visini (130 mm) kako bi odgovaralo baš svakom gameru osiguravajući maksimalnu udobnost čak i tijekom dugotrajnih gaming sesija. Cijena za Philips Evnia 27M2C5500W je 549 eura, a u trgovine stiže krajem siječnja 2023.

Izvor: Philips

Izvor: Philips

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI