brz prijenos podataka

NOVA GODINA, NOVI MODELI: Philips 40B1U5600 i Philips 40B1U5601H

Autor Krunoslav Ćosić

Oba modela nude jednostavno povezivanje, vrhunsku kvalitetu slike i praktičnost

Izvor: Philips

Monitori imaju i stalak za slušalice što ih čini idealnim izborom za dinamične profesionalce koji žele da 2023. bude njihova najproduktivnija godina do sada. Naglasak je na povezivosti preko USB-C s USB 3.2 za brz prijenos podataka.

Zahvaljujući USB-C priključcima s mogućnošću napajanja idealni su za multitasking bez nereda. Jedan tanak, reverzibilni USB-C kabel omogućuje jednostavno povezivanje i omogućuje korisnicima gledanje videa visoke rezolucije uz istovremeni prijenos podataka ultra velikim brzinama i punjenje kompatibilnih uređaja.

Philips 40B1U5601H
Izvor: Philips

Philips 40B1U5601H pruža još veću povezivost kao vrhunsko rješenje za najzahtjevnije profesionalce. Dodatna pogodnost RJ45 preko USB-C nudi brzu i sigurnu vezu kada je to potrebno dok DisplayPort-out korisnicima omogućuje lančano povezivanje više zaslona pomoću samo jednog kabela.

Ugrađena web kamera od 5 MP s Windows Hello tehnologijom na modelu Philips 40B1U5601H omogućuje prepoznavanje lica i noise-cancelling mikrofon za sigurnu i jasnu komunikaciju. Model 40B1U5600 se može pohvaliti s DisplayHDR 400 za što realističnije i preciznije vizuale. Oba modela će prikazivati izvanredne vizuale uz CrystalClear, UltraWide QHD 3440 x 1440 rezoluciju.

Dijagonala novih Philipsovih monitora je 40 inča. IPS LED tehnologija i DisplayHDR 400 dodatno poboljšavaju vizualnu snagu ovih monitora pružajući široke kutove gledanja od 178/178° kao i izvanrednu boju i kontrast.

Philips 40B1U5600
Izvor: Philips

Philips 40B1U5600
Izvor: Philips

Fotografi, grafički dizajneri i arhitekti mogu računati na briljantnost i točnost prikaza slike dok financijski stručnjaci i korisnici proračunskih tablica svih vrsta mogu uživati u prostoru koji im omogućuje jednostavnu usporedbu dokumenata.

S MultiClient integriranim KVM prekidačem korisnici mogu kontrolirati dva odvojena računala s jednom monitor-tipkovnica-miš postavom uz jednostavno prebacivanje između izvora. U kućišta monitora ugrađeni su visokokvalitetni stereo zvučnici, a na integrirani stalak mogu se zakvačiti slušalice. Podesivi stalak omogućuje naginjanje, zakretanje i naginjanje monitora.

Philips 40B1U5601H
Izvor: Philips

PowerSensor štedi energiju te automatski prilagođava svjetlinu monitora ovisno o prisutnosti ili odsutnosti korisnika što rezultira s uštedom energije do 75 %. Tako uvijek pružaju savršenu svjetlinu uz minimalnu snagu zahvaljujući na LightSensor tehnologiji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI