JEDVA IH ČEKAMO

GALAXY UNPACKED: Samsung će sve otkriti 1. veljače

Autor Krunoslav Ćosić

U San Franciscu će biti predstavljena nova Samsung Galaxy S23 trojka

Izvor: Youtube

Ne znamo jel Samsung bira San Francisco za mjesto premijere nove Galaxy S serije zato što taj grad počinje sa slovom S, ali izbor nije nimalo loš, za one koji će uživo sudjelovati na predstavljanju nove serije pametnih telefona.

Sad je i službeno objavljeno, iako se to nagađalo – novi Galaxy Unpacked 2023 događaj održat će se 1. veljače 2023. Zvijezda večeri bit će Samsung Galaxy S23 Ultra s kamerom od 200 megapiksela koja je u rujnu debitirala na Motoroli edge 30 ultra u Milanu, čemu smo uživo svjedočili. Nekoliko dana kasnije i Xiaomi je predstavio svoj model sa Samsungovim 200-megapikselnim senzorom.

Epic moments are coming | Samsung
Izvor: Youtube

Datum predstavljanja greškom je već objavio Samsung Colombia na svojoj kolumbijskoj web stranici, ali je ta stranica kasnije izbrisana. Ubrzo je Samsung poslao pozivnice za događaj koji će u San Franciscu početi u 19 sati prema našem vremenu. Bit će to prvi uživo Unpacked događaj nakon tri godine trajanja pandemije bolesti Covid-19. Moći će se pratiti uživo na Samsungovoj web stranici, na YouTube kanalu te na medijskoj web stranici.

Samsung nije izričito spomenuo Galaxy S23 u svojoj službenoj objavi, ali su napisali: "Dolazi nova era Galaxy inovacija. Naše su inovacije osmišljene kako bi omogućile nevjerojatne mogućnosti za ljude danas i šire. Nova serija Galaxy S bit će oličenje načina na koji definiramo ultimativno vrhunsko iskustvo. Podižemo ljestvicu i postavljamo nove standarde za ono što je epsko." Očekujemo tri modela: Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra. Samsung bi na događaju mogao predstaviti još neke uređaje poput prijenosnih računala.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI