4-U-1 PUNJAČ

ZEUS: Puni 4 uređaja u isto vrijeme

Autor Ivan Vukić

Prvi na svijetu i najmanji GaN USB-C punjač snage 270 W

Izvor: Kickstarter

Koristan i praktičan mali punjač namijenjen je punjenju snažnih uređaja. Ima OLED zaslon i USB-C priključke uz ukupnu snagu punjenja od 270 W, što je dovoljno da se istovremeno pune 4 USB uređaja.

Podržano je brzo punjenje Appleovih telefona, može puniti i Macbook 16" uz korištenje GaN tehnologije. Chargeasapovo rješenje je prenosivo, brzo i napravljeno da traje. Uštedjet ćete dragocjeni prostor za prtljagu s ovim jednim punjačem koji će biti dostatan za sve vaše potrebe punjenja.

Zeus 270W USB-C GaN Charger: The World’s First and Smallest 270W Charger [Sponsored]
Izvor: Youtube

Zeus je prvi punjač od 270 W galij nitrida (GaN) na svijetu i također najmanji punjač od 270 W na svijetu koji je do 45% lakši od drugih modela u industriji. Masa punjača je 320 grama. To ga čini savršenim punjačem za svakoga s današnjim stilom života u pokretu.

Zeus ima 3 USB-C Power Delivery 3.0 priključka te jeddan USB-A priključak (podržava QC3.0, AFC, VOOC, SCP & FCP), što vam omogućuje punjenje do 4 uređaja odjednom. S 270 W snage, više je nego dovoljno energije za dijeljenje.

Izvor: Kickstarter

Uz svaki Zeus punjač uključeni su posebno dizajnirani putni adapteri s vrlo sigurnim jedinstvenim mehanizmom za zaključavanje. Postoje 4 pretvarača utikača (SAD/AU/EU/UK) tako da ga možete koristiti u više od 200 zemalja diljem svijeta što Zeus čini savršenim punjačem za putnike koji istražuju ponovno otvoreni svijet.

S 1x 140 W USB-C Power Delivery 3.0 PPS priključkom i 2x 100 W USB-C Power Delivery 3.0 PPS priključkom jedan Zeus punjač od 270 W može napajati 3 prijenosna računala (najnovije 16" MacBook Pro x 2 & Macbook Pro 13") istovremeno, i to punom brzinom. Ovo je velika promjena u tehnologiji punjača, što ga čini prvim prijenosnim punjačem na svijetu s izlaznom snagom od 270 W.

Izvor: Kickstarter

Zeus može isporučiti Power Delivery 3.0 od 140 W iz jednog USB-C priključka dok se konkurencija muči da dosegne 100 W. Oba dodatna USB-C priključka mogu isporučiti 100 W. Tu je i 36 W USB-A koji podržava Qualcomm Quick Charge 3.0 koji je posebno dizajniran da bude kompatibilan i s Oppo (22,5W), OnePlus (22,5W), Vivo (22,5W) i Huawei (22,5W).

Ovaj jedan punjač može brzo napuniti veliko prijenosno računalo (16" MacBook Pro) ili Dell XPS 13/15), drugo prijenosno računalo (13" Macbook Pro ili Dell XPS 13/15) flagship telefon (Apple iPhone 14 Pro) i još jedan flagship telefon poput Huawei P30 Pro, u isto vrijeme.

Izvor: Kickstarter

Također će raditi sa svim modernim USB uređajima kao što su kamere, GoPro, zvučnici, slušalice, Nintendo Switch, mikrofoni pa čak i dronovi.

Zeus ima 0,9" OLED zaslon koji vam daje informacije u stvarnom vremenu o izlaznoj snazi iz svakog priključka mjereno u vatima i amperima prilikom punjenja uređaja kao i indikator statusa brzog punjenja (simbol munje). Ovaj zaslon se ažurira 5 puta u sekundi tako da ćete uvijek točno znati koliko brzo se vaši uređaji pune.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI