Gadgeti

SAMSUNG HOLIDAY POP-UP: Pogodnosti i blagdanska čarolija

Autor Krunoslav Ćosić

Ne propustite bogatu adventsku ponudu i atraktivne lokacije koje donose umjetnički i glazbeni spektakl

Izvor: Samsung

Bogat izbor pametnih uređaja, pogodnosti i aktivacije dodatno će uljepšati i upotpuniti ovu zimsku, božićnu idilu. Uz prigodne popuste na odabrane pametne uređaje Samsung je pripremio i atraktivne lokacije po Zagrebu koje će oduševiti brojne prolaznike zabavnim programom i prilikom da istraže brojne inovativne uređaje i njihovu tehnologiju.

Jedna od lokacija je Studio 22 na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Tamo vas očekuje glazbeni i umjetnički spektakl tijekom cijelog adventskog razdoblja gdje ćete moći uživati u odličnoj glazbi Nele Đinđić, Marka Tolje, Zsa Zse, i DJ Dadooa ili posjetiti fantastične izložbe Lane Živić i Slavena Kosanović Lunara.

Izvor: Samsung

Izvor: Samsung

Šetnja adventskim zagrebačkim ulicama obavezno neka uključuje odlazak u Samsung corner na terasi Oleander hotela Esplanade gdje ćete imati priliku istražiti brojne inovativne uređaje i njihovu tehnologiju, ali i odabrati dar s kojim ćete razveseliti svoje najmilije, ali i sebe.

Osim lokacija u Zagrebu Samsung mobilne paviljone možete posjetiti u Varaždinu u Pavlinskoj ulici od 25.11. do 8.12. te u Osijeku od 10. do 24. 12. na Trgu Ante Starčevića.

Što pokloniti i čime razveseliti članove obitelji?

Jedno od najtežih pitanja tijekom blagdana je što pokloniti. Uz Samsungove pametne uređaje brzo ćete pronaći odgovor i idealan poklon za svakog člana vaše obitelji. Isto tako, ovi uređaji će se savršeno uklopiti u sve božićne radosti i omogućiti vam neograničene opcije za uživanje.

Izvor: Samsung

Kupnjom novog Galaxy Z Flip4 na poklon dobivate sjajne slušalice Galaxy Buds2, a ako odaberete Galaxy Z Fold4 na poklon vam stiže pametni sat Galaxy Watch5 Pro. Uz uređaje iz serije Galaxy S22 (S22, S22+, S22 Ultra) na poklon dobivate i Galaxy Tab A8 što je savršena prilika za kreativce i zaljubljenike u moćnu tehnologiju.

Iskoristite i ostale Samsungove pogodnosti - do 20% popusta na novi Galaxy Watch5, popust od 200 kuna (26,54 eura) za kupnju pametnog telefona Galaxy A04s i do 30% popusta na dodatnu opremu.
Više informacija o Samsung blagdanskoj ponudi pronađite na linku.

Izvor: Samsung

Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI