IMAJU I ŽICU

GAMING SLUŠALICE: S dvostrukim bežičnim sustavom

Autor Krunoslav Ćosić

Bežična komunikacija je moguća na 2,4 GHz te preko Bluetootha

Izvor: Philips

Dvaput je dvaput! Primijetit će to korisnici novih Philipsovih bežičnih slušalica TAG5106 dizajniranih za gamere koji traže idealnu kombinaciju udobnosti, vrhunskih performansi zvuka i naprednih bežičnih tehnologija.

Philips TAG5106 slušalice predstavljaju dva u jedan rješenje koje uz dvostruki bežični sustav pruža naprednu kvalitetu zvuka uz već prepoznatljiv elegantan nagrađivani dizajn. Uz 2,4 GHz/Bluetooth i bateriju koja traje čak 45 sati slušalice imaju i žičanu vezu preko 3,5 mm konektora kako bi se podržala kompatibilnost s više platformi.

Izvor: Philips

Gameri se mogu prebaciti između 2,4 GHz i Bluetooth bežične veze samo jednim klikom, što im osigurava maksimalnu fleksibilnost, uz pouzdan zvuk s ultraniskom latencijom na PC-ju, Mac-u i PlayStationu.

Gamerima je zvuk jednako bitan koliko i grafika te uz tehnologiju 7.1 surround zvuka nove generacije DTS slušalica X 2.0 Philips TAG5106 pruža poboljšano renderiranje basova, jasnoću zvuka i znakove blizine kao i novu razinu svijesti o udaljenosti koja razlikuje blisko i daleko audio polje.

Izvor: Philips

Zahvaljujući tome gamer stvara izniman osjećaj realizma koji ga stavlja u središte akcije dopuštajući da uživa u iskustvu kao nikada prije. Također, Philips TAG5106 ide i korak dalje s posebno podešenim 50 mm driverima na kojima su radili profesionalni inženjeri akustike s ciljem pružanja bogatog i preciznog zvuka kako bi gameri mogli čuti približavanje koraka i steći konkurentsku prednost koju traže.

Odvojivi jednosmjerni noise cancelling mikrofon nudi dodatnu prednost omogućujući gamerima da jasno i jednostavno komuniciraju sa svojim suigračima. Philips TAG5106 slušalice pružaju iznimnu udobnost zahvaljujući nagrađivanom ergonomskom dizajnu koji uključuje i prilagodljive jastučiće za uši s umjetnom kožom i memorijskom pjenom kako bi se osigurala udobnost koja je i dugotrajna i elegantna. Cijena za Philips TAG5106 slušalice je 754 kuna (99,90 eura).

Izvor: Philips

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI