IDEJA ZA POKLON

TO SE TRAŽI: Toster s touch ekranom

Autor Davor Dakić

U vremenu ekrana osjetljivih na dodir tosteri kao da su zaboravljeni

Izvor: amazon

Revolution InstaGLO R270 je više od običnog tostera, ne samo zbog velikog ekrana u boji po kojem možete upravljati sa svojim prstom. Naravno da ćete tost spremati i za doručak i za ručak i za večeru, ali ovaj model ima i pametni način rada.

Sve će biti gotovo u pola vremena jer toster Revolution nudi 34 pametna načina rada, uključujući bezglutenski. U njemu ćete peći sir i quesadille, zagrijat ćete kolačiće, i kroasane, peči ćete kruh i još mnogo toga, što će vam unaprijediti život.

Neovisna tvrtka iz Bostona opsjednuta je pretvaranjem zaboravljenih uređaja u nevjerojatna, jedinstvena, svakodnevna iskustva. Počevši od tostera. Njihov vlastiti InstaGLO sustav zagrijava se za nekoliko sekundi (za razliku od konvencionalnih tostera) čime se drastično smanjuje vrijeme čekanja.

Izvor: amazon

Izvor: amazon

Model R270 ima zabavni zaslon osjetljiv na dodir s 34 načina rada (16 vrsta kruha, način rada bez glutena za svaku vrstu kruha prilagođen kemijskom sastavu sastojaka bez glutena i 2 dodatna načina rada). Pametni algoritmi za tostiranje koriste unutarnje temperaturne senzore za podešavanje topline u hodu.

Neke od postavki: bijeli kruh, vafli, ledeno tijesto od tostera, prženi engleski muffin, pšenični kruh, kruh s više žitarica, kruh s kiselim tijestom, kruh s cimetom, toster tijesto, palačinka, toster savijača, proteinski vafli, sendvič tanki, obrtnički kruh.

Izvor: amazon

InstaGLO brzo peče kruh bez isušivanja zadržavajući više vlage od uobičajenih tostera, za izniman okus koji je hrskav izvana, a mekan i ukusan iznutra. S uključenom Panini prešom i priborom za grijanje napravite tostirane sendviče, meltove i štošta još brzo, bez neurednih tava i rešetki. Zagrijte kolačiće, kroasane i pečeni kruh pomoću rešetke za zagrijavanje.

Inteligentni algoritmi podešavaju postavke tostera za optimalno vrijeme, temperaturu i točku grijanja za razne proizvode. Ovo će također biti bitno: pribora se može prati u perilici posuđa. Na ekranu, dok se toster ne koristi, možete postaviti analogni ili digitalni prikaz sata s točnim vremenom.

Dostupan u kućištu od nehrđajućeg čelika i finiša od platine Revolution InstaGLO R270 ima dimenzije 21,4 x 29,5 x 15,5 cm te je mase 3 kilograma. Cijena tostera je oko 400 američkih dolara (oko 3000 kuna).

The $400 Toaster With A Touch Screen
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI