DVA RAZLIČITA MODELA

REDMI BUDS 4 PRO I REDMI BUDS 4: Ekstremno dugo trajanje baterije

Autor Krunoslav Ćosić

Slušalice omogućuju imerzivno iskustvo pri gledanju videa, slušanju glazbe, razgovorima…

Izvor: Xiaomi

Elegantno dizajnirane bežične TWS slušalice Redmi Buds 4 Pro i Redmi Buds 4 idealne su za sve korisnike koji puno putuju. Njima su potrebne slušalice s dugim trajanjem baterije i kratkim vremenom punjenja.

Ugrađeni čip male potrošnje omogućuje do 30 sati trajanja baterije (odnosno do 36 sati s punjivim kućištem. Jedna Redmi Buds 4 slušalica s jednim punjenjem može trajati 6 sati i reproducirati do jedan sat glazbe uz svega pet minuta punjenja.

Redmi Buds 4
Izvor: Xiaomi

Redmi Buds 4 Pro
Izvor: Xiaomi

S druge strane, Redmi Buds 4 Pro funkcioniraju do 9 sati s jednim punjenjem, pri čemu možete slušati do dva sata glazbe uz pet minuta punjenja. Konstantno budite svjesni okoline bez vađenja slušalica uz dvostruki transparentni način rada.

Redmi Buds 4 Pro certificiran je od strane Hi-Res Audio Wireless i podržava LDAC audio kodek pri brzinama prijenosa do 990 kbps kao i audio rezolucije od 96 kHz/24 bita i više. Imaju potpuno novi dvostruki dinamički pogonski sustav koji se sastoji od dijafragme od aluminijske legure od 10 mm i dijafragme od titana od 6 mm za visoke frekvencije. Zajedno, dva pokretača kombiniraju se kako bi isporučili kristalno čiste visoke tonove i bogate basove u širokom rasponu žanrova.

Redmi Buds 4
Izvor: Xiaomi

Nadalje, model Redmi Buds 4 Pro ima potpuno novi imerzivni zvučni sustav koji koristi Xiaomijev HRTF zvučni algoritam za simulaciju zvuka iz stvarnog života i isporučuje istinski imerzivno iskustvo pri gledanju videa, kompatibilan s različitim izvorima zvuka i uređajima za reprodukciju.

Slušalice su izvrstan suputnik za pozive i konferencijske sastanke jer dolaze s poništavanjem buke s dva mikrofona, a Redmi Buds 4 Pro s poništavanjem buke s tri mikrofona, uparene s AI algoritmima govora za točnu identifikaciju ljudskog glasa i okolne buke. Pro slušalice mogu smanjiti buku do 43 dB, blokirajući do 99,3% vanjske buke, omogućujući vam da uživate u glazbi u miru i tišini.

Slušalice Redmi Buds 4 Pro dostupne su po cijeni od 639 kn (80 EUR), a Redmi Buds 4 po cijeni od 409 kn (55 EUR).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI