DVA U JEDAN

ULEFONE POWER ARMOR 16 PRO: Besplatne slušalice na poklon

Autor Krunoslav Ćosić

Uz novi smartphone brenda Ulefone dolazi i primamljiva cijena

Izvor: Ulefone

Cijena za Ulefone Power Armor 16 Pro je samo 159,99 USD. Pametni telefon dolazi u paketu s besplatnim Ulefone slušalicama. Promocija je ograničena je na prvih 50 kupaca. To su prve Ulefone TWS bežične slušalice, uz masu od samo 3,6 grama.

Izvor: Ulefone

Jedno punjenje omogućuje do 5 sati reprodukcije glazbe, a u kućištu za punjenje postoji kapacitet dovoljan za 20 sati slušanja glazbe. Osim toga, BT5.1 prijenos unutar 10 m nudi uravnoteženo i neprekinuto iskustvo. Omogućeno je trenutno povezivanje i kompatibilnost s mobilnim telefonima, tabletima, iPadima i računalima.

Introducing the Ulefone First Buds - Tunes Flowing in Every Cell
Izvor: Youtube

Power Armor 16 Pro ima karakteristične specifikacije za današnji pametni telefon, uz super glasan zvučnik na stražnjoj strani. Promjer zvučnika doseže 36 mm i ima maksimalnu glasnoću od 122 dB, a glasnoća je veća od Bluetooth zvučnika kao što je JBL Charge 5.

Na vrhu ovog modela ugrađena je blještava svjetiljka. Novi uređaj dolazi s ekskluzivnim dodacima uSmart Expansion Connector kao što su višenamjenska zaštita telefona i stolna stanica za punjenje.

Izvor: Ulefone

Prema drugim specifikacijama baterija kapaciteta od čak 9600 mAh spremna je za 528 sati pripravnosti. Dvostruka stražnja kamera dolazi s glavnim senzorom od 16 MP. 5,93-inčni zaslon trebao bi pružiti sjajno vizualno iskustvo.

Operativni sustav je Android 12 koji pruža sigurniji, privatniji i glatkiji rad uz 4GB RAM i 64 GB ROM memorije. Power Armor 16 Pro pokreće MediaTek Helio G25 čipset, podržava NFC i Google Pay za beskontaktno plaćanje.

Unboxing the Ulefone Power Armor 16 Pro
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI