SURADNJA S PANTONE

MOTOROLA EDGE 30 NEO: Dizajn kojem je teško odoljeti

Autor Krunoslav Ćosić

U mondenom talijanskom sjedištu mode Motorola je predstavila tehnološkog ljepotana

Izvor: Motorola

Nova Motorola edge 30 neo ima rijetko viđen kompaktan dizajn koji ne pravi kompromise kada su performanse u pitanju i predstavlja rezultat Motorolinog dugogodišnjeg partnerstva s globalnim stručnjakom za boje – kompanijom Pantone. U Milanu smo sudjelovali na predstavljanju novog modela, uz još dva pametna telefona - Motorola edge 30 ultra i Motorola edge 30 fusion.

Novinar Smartlifea u Milanu isporbava nove Motorole edge 30 Ultra, fusion i neo
Izvor: Krunoslav Ćosić

Premium smartphone u kompaktnom IP52 kućištu dolazi u Very Pery, Aqua Foam, Black Onyx i Ice Palace bojama kućišta. To je prvi uređaj koji dolazi u modernim bojama koje su izabrane zajedno s kompanijom Pantone, vodećom kompanijom na polju preciznosti i kvalitete boja čije usluge koriste brendovi i dizajneri širom svijeta.

Jedna od boja, Very Pery, odabrana je za boju 2022. godine pa ako ne znate koju odabrati onda samo poslušajte riječ struke. Svaka boja na poleđini ima Pantone logo i mogućnost personaliziranja telefona koristeći te boje preko cijelog sučelja.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Brzim pogledom na stražnju stranu telefona možete otkriti imate li nove notifikacije, poziv ili neku drugu notifikaciju. Poseban LED krug oko kamere uključuje se na različite načine kako bi vam pokazao što se događa i kako biste bili u tijeku bez prekidanja važnog posla.

Motorolu edge 30 neo s prednje strane krasi 6,28” 120 Hz pOLED zaslon koji je kompaktan i izuzetno sposoban. Uživat ćete u 100% DCP-P3 rasponu boja, sa svjetlijim i vibrantnijim bojama koje su u skladu sa svim filmskim standardima preciznosti. Cjelokupno multimedijsko iskustvo zaokruženo je s dva velika stereo zvučnika i Dolby Atmos podrškom.

Motorola edge 30 ultra, fusion i neo
Izvor: Krunoslav Ćosić

Kompaktan i bez kompromisa Motorola edge 30 neo nudi i TurboPower 68 W brzo punjenje, ali i dvije napredne kamere kako biste na pravi način mogli snimiti svaki vama bitan trenutak. Glavna 64 MP kamera posjeduje optičku stabilizaciju slike i mogućnost oštrih slika u svim svjetlosnim uvjetima dok je 32 MP selfie kamera opremljena Quad Pixel tehnologijom za selfije koje ćete pamtiti.

Motorola edge 30 neo, premijera u Milanu, Italija
Izvor: Youtube

Motorola edge 30 neo stiže sa Snapdragon 695 5G mobilnom platformom za maksimalnu produktivnost i zabavu, gaming i stabilan streaming sadržaja. Uz Ready For funkcionalnost možete povezati telefon i računalo, bežično ili s kabelom kako biste prebacili omiljene igre na veliki ekran. Uz Ready For PC 13 možete koristiti aplikacije s telefona na Windows PC uređaju, lako prebacivati fileove i slike, pa čak i kopirati i prebacivati sadržaj između dva uređaja.

Uz 128 GB dostupna je verzija s 25 GB memorije, uz 8 GB radne memorije. OS je Android 12, masa telefona je samo 155 grama, a baterija je kapaciteta 4020 mAh, uz podržano bežično punjenje. U pakiranju dolazi punjač snage 68 W.

Motorola edge 30 neo
Izvor: Motorola

Izvor: Motorola

Izvor: Motorola