NOVI TELEVIZORI

KONCEPT LIFE, REIMAGINED: Ukus potrošača neprestano se mijenja

Autor Krunoslav Ćosić

LG je pokazao najveći na svijetu OLED televizor

Izvor: Krunoslav Ćosić

LG je na sajmu IFA 2022 u Berlinu predstavio raznoliku ponudu pametnih rješenja dizajniranih da zadovolje potrebe i ukuse potrošača u svijetu koji se neprestano mijenja. U okviru teme „Life, Reimagined“ kompanija prezentira svoje vrhunske inovacije, proizvode i usluge usmjerene na potrošače koji donose nove mogućnosti i iskustva u svakodnevicu.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Prvo što smo vidjeli u Berlinu je 97-inčni televizor OLED evo Gallery Edition. Riječ je o najvećem OLED televizoru na svijetu koji kućnoj zabavi dodaje potpuno novu dimenziju zahvaljujući samoosvjetljujućoj OLED kvaliteti slike, naprednoj tehnologiji obrade slike temeljenoj na umjetnoj inteligenciji i impresivnoj veličini.

Na ovogodišnjem sajmu IFA bit će izloženo nekoliko najnovijih LG-evih premium televizora s velikim zaslonom, uključujući nagrađivani 88-inčni LG SIGNATURE OLED TV 8K. U Berlinu se prikazuje i LG-jev masivni 136-inčni 4K Micro LED (3,840 x 2,160), inovativno rješenje za kućnu zabavu koje donosi prvoklasnu kvalitetu slike u spektakularnoj veličini, kombinirajući mikrometarske samoosvjetljujuće piksele i modularni dizajn.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

OLED iskustvo igranja u Flex Arcade zoni uređenoj u retro stilu s nekoliko postaja za igranje omogućuje isprobanje nove igre za konzole i klasike na najsuvremenijim LG-jevim OLED televizorima, uključujući i prvi savitljivi OLED TV od 42 inča na svijetu. Taj potpuno novi LG OLED Flex nudi „20 razina zakrivljenosti na jednom zaslonu“ te mnoštvo značajki i postavki za personalizaciju igračkih postavki kao nikada prije.

Izvor: LG

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI