ZVUČNE TRAKE

TCL RAY-DANZ SOUNDBAROVI: Snaga od 1020 W

Autor Krunoslav Ćosić

Novi TCL soundbar lijepo nadopunjuje moderni kućni dekor

Izvor: TCL

U potrazi za boljim zvučnim iskustvom TCL je razvio i predstavio 2020. godine inovativnu i nagrađivanu RAY•DANZ tehnologiju. S jedinstvenim zvučnicima sa stražnjim kutom koji emitiraju zvučne valove prema zakrivljenim akustičnim reflektorskim jedinicama, stvara širu i homogeniju zvučnu pozornicu u usporedbi s uobičajenim zvučnim soundbarovima. Bez ikakve digitalne obrade i bez ugrožavanja kvalitete zvuka, jasnoće ili točnosti.

TCL Ray Danz X937U soundbar
Izvor: TCL

U proljeće 2022. TCL je lansirao drugu generaciju RAY•DANZ-a, s novim TCL C935U, 5.1.2 Dolby Atmos soundbarom koji je nedavno osvojio nagradu “EISA BEST BUY SOUNDBAR 2022-2023”. Priznata razlika koja pokazuje da su inovacije marke osvojile europske stručnjake za sliku i zvuk svojom izvedbom na slici i zvuku.

Na sajmu IFA 2022, TCL predstavlja novi RAY•DANZ SoundBar X937U: elegantnu jedinicu u obliku trake sa 7.1.4 kanala i jedinstvenim dizajnom koji stvara vrhunsko okruženje za slušanje, uz snagu od 1020 W te podržan rad s Google Assistant, Alexai Apple AirPlay.

TCL X937U i TCL C935U
Izvor: TCL

Uz pomoć Dolby Atmos i DTS:X ova vrhunska jedinica pruža višedimenzionalno audio iskustvo koje se inteligentno prilagođava svakoj prostoriji. Korisnik može napumpati bas do maksimuma jednim klikom daljinskog upravljača i stvarno osjetiti zvuk na frekvenciji basa od samo 20 Hz – najnižem pragu basa za ljudsko uho.

TCL Soundbar X937U 4K 2 1ch
Izvor: Youtube

Soundbar X937U i stražnji zvučnici obloženi su ekološki prihvatljivom tkaninom od recikliranog rPET-a, poput plastičnih boca. Ovaj GRS-certificirani materijal koji se može 100% reciklirati pruža zadivljujući kontrast vizualnim rebrima kućišta jedinice. Ova sofisticirana estetika, u kombinaciji s kompaktnim dizajnom koji štedi prostor i značajkama poput 'nevidljivih' udubljenih nosača, osigurava da novi TCL soundbar lijepo nadopunjuje moderni kućni dekor.

TCL X937U i TCL C935U
Izvor: TCL

TCL X937U i TCL C935U
Izvor: TCL

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI