NAOČALE S DVA EKRANA

TCL NXTWEAR S: Nove, još bolje nosive naočale

Autor Krunoslav Ćosić

Na IFA sajmu u Berlinu TCL je predstavio unaprijeđeni model za zabavu ispred vašeg nosa

Izvor: Krunoslav Ćosić

Nosive naočale s ekranima TCL je nadogradio na model TCL NXTWEAR S. Nudeći ekspanzivno i kinematografsko iskustvo gledanja dvostruke 1080p Micro OLED zaslone, prednje i korekcijske leće TCL NXTWEAR nosivi zasloni transformiraju svako putovanje na posao, let avionom, osobno kino ili privatni ured.

S TCL NXTWEAR S dolazi niz nadogradnji za obogaćivanje korisničkog iskustva: kontrole su modificirane kako bi se olakšalo upravljanje postavkama. Umjesto traženja značajki na pametnom uređaju glasnoća se podešava pomoću kotačića na lijevoj sljepoočnici dok desna sljepoočnica kontrolira svjetlinu i prekidač 2D/3D načina rada. Pristupačnost je poboljšana zahvaljujući novom magnetskom pogo-pin konektoru postavljenom na stražnjoj strani desne drške za jednostavno povezivanje s pametnim uređajima i računalima.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Zaslon i zvuk znatno su poboljšani u kvaliteti. TCL NXTWEAR S pruža živopisnije boje uz smanjenje potrošnje energije. Zajedno s redizajniranim nizom zvučnika za precizan, oštar zvuk, vizualni i audio sadržaji postižu jasnoću na razini kina.

Redizajnirani most uz kožu poboljšava udobnost. Prilagođena zvučna značajka visoke i niske frekvencije čini dugotrajno nošenje ugodnijim, savršeno za gledanje filmskih hitova na dugim letovima bez prekida.

Naočale TCL NXTWEAR S bit će dostupne od četvrtog tromjesečja 2022. u odabranim regijama.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić