ZA SVE PRILIKE

FULLHD LED PAMETNO KUĆNO KINO: Projektor s ugrađenom baterijom

Autor Krunoslav Ćosić

LG PF50KA košta 580 dolara odnosno oko 4300 kuna

Izvor: LG

Uz fullHD rezoluciju LG-jev prijenosni projektor omogućuje prikaz slike dijagonale od 25 do 100 inča, uz omjer slike 16:9, ali i druge omjere. Zahvaljujući ugrađenoj bateriji s jednim punjenjem je moguće gledanje dva i pol sata sadržaja, uz buku između 23 i 30 dB, ovisno o načinu rada. LED lampa će potrajati do 30.000 sati. Maksimalna svjetlina slike je 600 ANSI Lumena.

Izvor: LG

USB Type-C veza omogućuje FHD video prijenos i prikaz s kompatibilnih uređaja kao i punjenje prijenosnog/mobilnog uređaja, sve u isto vrijeme preko jednog kabela. Na stražnjoj strani prijenosnog projektora LG PF50KA smješteni su mnogi konektori - dva HDMI, USB, LAN utičnica, 3,5-mm izlaz. To znači da sadržaj možemo pokrenuti i s USB sticka na kojem se nalazi neki sadržaj, ne samo video filmove i fotografije nego i PowerPoint prezentacija, Word ili Excel dokument.

Izvor: LG

Izvor: LG

LG-jeva ekskluzivna Smart TV platforma jednostavna je za postavljanje i nudi praktično otkrivanje uzbudljivog vrhunskog sadržaja najpopularnijih pružatelja usluga poput Netflix, YouTube, Hulu, UFC.TV, Accuweather... Priloženi daljinski upravljač čini navigaciju brzom i zabavnom, a moguće je i surfanje internetom preko web preglednika, uz spajanje miša i tipkovnice preko HID-a. U pakiranu dolaze punjač snage 65 W i daljinski upravljač.

Izvor: LG

Projicirajte na projektoru svoje videozapise, fotografije i aplikacije bežično s kompatibilnih pametnih telefona Android, tableta ili prijenosnog računala s Windowsima. Zvuk se preko Bluetootha prenosi na kompatibilne prijenosne zvučnike, slušalice ili sound barove (zvučne trake), ukoliko vam ugrađeni stereo zvučnici snage 1 + 1 W nisu dovoljni. Masa projektora LG PF50KA je 0,95 kilograma tako da se s razlogom može zvati prenosivim.

Izvor: LG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI