HyperEngine gaming

MOTOROLA G31: Napredne funkcije sa skupljih pametnih telefona

Autor Krunoslav Ćosić

Full HD+ OLED ekran i baterija kapaciteta 5.000 mAh, uz trostruku kameru

Izvor: Motorola

Motorola g31 donosi napredne funkcije koje se najčešće viđaju na znatno skupljim telefonima i to je jedna od glavnih stvari koje ovaj Android smartphone odvajaju od konkurencije.

Motorolin smartfon ima izuzetan 6,4” Full HD+ OLED ekran s gustoćom od 400 ppi, što će biti idealno za gledanje filmova, igranje igara i surfanje internetom. Četiri funkcije kamere u svestranom sustavu s tri objektiva podjednako dobro rade u idealnim, ali i onim manje idealnim svjetlosnim uvjetima.

Izvor: Motorola

Glavni senzor od 50 megapiksela s Quad Pixel tehnologijom odgovoran je za oštre fotografije. Za ultra-široke i portret slike zadužen je napredni senzor rezolucije 8 megapiksela. Treći senzor je Macro Vision koji omogućuje snimanje najfinijih detalja s 4x manje udaljenosti u usporedbi sa standardnim objektivima. Unutar rupice ekrana smješten je senzor od 13 megapiksela za selfie fotografije i video filmove u fullHD rezoluciji.

Uz bateriju velikog kapaciteta od 5.000 mAh kod Motorole g31 ističe se i HyperEngine gaming tehnologija koja pruža potpuno novo iskustvo igranja omiljenih igara. Niti brzina ne predstavlja problem jer g31 koristi procesor s osam jezgri.

Izvor: Motorola

Uz 4 GB radne i 64 memorije Motorola g31 opremljena je utorom za microSD kartice kako bi se interna memorija proširila ukoliko za to bude potreba. Memorija se može proširiti za čak 1 TB, što će biti i više nego dovoljno za sve fotografije, filmove, glazbu i serije koje vam mogu ustrebati. Kućište dolazi u dvije boje: Mineral Grey i Baby Blue.

Pametni telefon dio je Motoroline g obitelji poznate po tome što korisnicima omogućava da u okviru budžetne klase telefona imaju i premium funkcije najčešće dostupne na mnogo skupljim uređajima.