DVA-U-JEDAN

ULEFONE ARMOR 15: U kućištu telefona su smještene slušalice

Autor Krunoslav Ćosić

Proizvođač robusnih telefona pokreće projekt na platformi Kickstarter

Izvor: Ulefone

Telefon pokreće baterija od 6600 mAh, a energija se troši i za TWS slušalice koje omogućuju do 6 sati vremena slušanja s jednim punjenjem. Odnosno, do 606 sati ukupnog trajanja baterije s kućištem Armor 15.

Osim toga, Ulefone Armor 15 je opremljen dvostrukim zvučnicima na prednjoj strani kućišta snage max 2 W. Uparen s dvostrukom glavnom kamerom od 12 MP i 13 MP snimanje će biti ljepše i jasnije. Kamera može snimati i ispod vode. Prednja kamera nudi 16 megapiksela.

Ulefone Armor 15: World Leading Rugged Phone Built In TWS Earbuds
Izvor: Youtube

Očekivano, robusni pametni telefon udovoljava uvjetima za koje je kućište izrađeno. Vodootporno je i ne smeta mu prašina jer uvodoljava certifikatima IP68 i IP69K te vojnom MIL-STD standardu američke vojske. Operativni sustav je Android 12.

Ulefone Armor 15 ima 6 GB radne i 128 GB interne memorije, pokreće ga MediaTek helio G35 s osam procesorskih jezgri, ima NFC za mobilno plaćanje. Ugrađene su sigurnosne tehnologije otključavanje prepoznavanjem lica i korištenjem senzora prsta. Ulefone će uskoro objaviti više detalja o novom telefonu koji u kućištu ima i TWS slušalice.

World's First Rugged Phone Built In TWS Earbuds - Ulefone Armor 15 Coming Soon
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI