KUD VI TUD I ON

NOVI PRIJENOSNI MONITOR: Mobilnost je imperativ

Autor Krunoslav Ćosić

Philips Monitors predstavlja potpuno nov i lagan 16-inčni model 16B1P3302

Izvor: Philips

Veća mobilnost zahtijeva i veću fleksibilnost. Kod kuće ili u uredu, s prijateljima ili kolegama, dok multitaskaju ili se opuštaju korisnicima su potrebna rješenja koja mogu držati korak s njihovim dinamičnim načinom života.

Prijenosni monitor Philips 16B1P3302 dolazi u elegantnom, tankom i višestruko nagrađivanom dizajnu s IPS LED tehnologijom širokokutnog prikaza za autentične i precizne boje, uz jedan USB kabel s dvostrukom mrežom, za veću fleksibilnost.

16:9 Full HD (1920 x 1080) zaslon za izoštrene i detaljne slike omogućuje Dual-screen način rada za poboljšanu produktivnost, uz USB-A s DisplayLink za prijenos i dijeljenje podataka bez poteškoća. Model kombinira performanse produktivnosti s lakom prenosivošću prijenosnog računala, što će biti idealno za hibridni način rada.

Izvor: Philips

Izvor: Philips

Osim što je jednostavan za transport Philips 16B1P3302 pruža i snažno vizualno iskustvo živopisnih boja, oštrih detalja i bogatog kontrasta. IPS tehnologija pruža široke kutove gledanja od 178°/178°, omogućujući gledanje iz gotovo svih kutova.

Namijenjen je i zabavi i gamingu uz tanak i reverzibilan mrežasti USB kabel monitora. Kabel je mekan i savitljiv te stane u svaku torbu dok konektori C i A tipa omogućuju korisnicima uživanje u videozapisima visoke rezolucije sa svog pametnog telefona ili prijenosnog računala, iskorištavanje prednosti dual-screen načina rada, punjenje monitora, prijenos podataka velikom brzinom te uživanje u brzom i jednostavnom dijeljenju i prijenosu podataka.

Zagarantirana je i udobnost koja uključuje višekutno postolje za nagib koji se može saviti od 0 do 90 stupnjeva kao i LowBlue način rada i Flicker-free tehnologiju. Cijena za prijenosni monitor Philips 16B1P3302 je 1.809 kn + PDV.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI