ZA RAZNA ZANIMANJA

PHILIPS 34E1C5600HE: Monitor za nove standarde video poziva

Autor Krunoslav Ćosić

Novi model nudi moćnu i bolju virtualnu suradnju u hibridnom radu

Izvor: Philips

Philips 34E1C5600HE je dizajniran za specifične potrebe i izazove koji proizlaze iz hibridnog načina rada omogućujući korisnicima jednako produktivan rad, kako od kuće tako i u uredu. Opremljen vrhunskim performansama Philips 34E1C5600HE u elegantnom i atraktivnom izdanju pruža sve što zahtijeva rad od kuće.

34-inčni (86,36 cm) ekran koristi VA LCD tehnologiju za zadivljujuće slike sa širokim kutovima
gledanja, uz CrystalClear UltraWide Quad HD (3440 x 1440) rezoluciju za vrhunsku preciznost. USB type-C tehnologija koristi se za intuitivno jednokabelsko povezivanje dok integrirana web kamera od 5 MP dolazi s noise cancelling mikrofonom za optimalnu suradnju.

Izvor: Philips

U Philipsov monitor su ugrađeni stereo zvučnici za bogatu multimediju. MultiView način rada koristi se za jednostavno povezivanje s više uređaja dok se LowBlue način rada i Flicker-free tehnologija koriste za ugodnije iskustvo korištenja.

Namijenjen je svim zanimanjima - od grafički orijentiranih zanimanja poput fotografije i CAD-CAM-a do zanimanja usmjerenih na brojeve poput računovodstva i financija. Široki kutovi gledanja od 178°/178° u kombinaciji s izdašnim formatom 21:9 rezultiraju većom produktivnošću s puno prostora za usporedbe velikih proračunskih tablica i ugodnu suradnju s kolegama i poslovnim
partnerima.

Izvor: Philips

Videokonferencije su postale glavni oslonac rada na daljinu i ovaj monitor nudi traženu kvalitetu, pouzdanost i sigurnost. Ugrađena web kamera od 5 MP, certificirana s Windows Hello, pruža visokokvalitetne slike dok noise cancelling mikrofon i integrirani zvučnici od 5 W omogućuju jasnu komunikaciju i optimalnu interakciju. Također, fizički prekidač kamere osigurava dodatnu privatnost korisnika.

MultiView tehnologija korisnicima omogućuje istovremeni rad na nekoliko uređaja dok USB-C konektor s energijskim napajanjem pruža jednostavno rješenje s jednim kabelom za brzi prijenos podataka i istovremenu štednju vremena za punjenje.

Izvor: Philips

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI