KORISNI SU

PRIJENOSNA RADNA STANICA Ovaj tablet donosi četiri korisne stvari

Autor Krunoslav Ćosić

Xiaomi Pad 5 je alat za produktivnost, kako na poslu, tako i u učionici, ali i za zabavu

Izvor: Xiaomi

Prijenosna radna stanica Xiaomi Pad 5 prepuna je vrhunskih značajki koje korisnicima omogućuju da se odlično zabave i pametno rade.

Tablet pokreće 7 nm procesor Qualcomm Snapdragon 860 visokih performansi s maksimalnim radnim taktom do 2,96 GHz. Xiaomi Pad 5 dolazi s duljim vijekom trajanja baterije koji omogućuje baterija kapaciteta 8.720 mAh.

Izdvojili smo četiri korisne stvari koje donosi Xiaomijev tablet:

• 11-inčni WQHD+ zaslon ima 120 Hz osvježavanje koje će omogućiti sadržaj s razrađenim slikama s mekšim i prirodnijim bojama punim detalja. Uz podršku za Dolby Vision, Xiaomi Pad 5 omogućuje vrhunsko HDR iskustvo gledanja koje donosi ultra žive slike s nevjerojatnom svjetlinom, kontrastom, detaljima i bojama, koje dosad niste vidjeli na ekranu. Uz način rada Low Blue uživat ćete i u noćnim satima.

Izvor: Xiaomi

• Skenirajte sve dokumente pomoću stražnje kamere od 13 megapiksela i dijelite ih s kolegama s posla ili iz razreda. Za konferencijske pozive koristi se prednja kamera od 8 MP koja podržava 1080p video.

Izvor: Xiaomi

• Za prirodno iskustvo pisanja, olovka Xiaomi Smart Pen ima masu od samo 12,2 g, omogućuje 4096 razina osjetljivosti na pritisak te brzinu uzorkovanja od 240 Hz. Xiaomi Smart Pen uključuje i prikladne značajke kao što su funkcijske tipke Smart Pen za brzo unošenje bilješki, snimanje zaslona ili jednostavno prebacivanje između olovke i gumice.

Izvor: Xiaomi

• Uz četiri zvučnika koji nude glasniji i oštriji zvuk uživat ćete u bogatom stereo zvuku. Štoviše, tu je i Dolby Atmos realističan sustav za vrhunski zvučni doživljaj s neusporedivim detaljima, dubinom i realizmom dok slušate svoje omiljene Dolby Atmos sadržaje.

Izvor: Xiaomi