PREMIJERA U TURSKOJ

Huawei predstavlja najlakši sklopivi pametni telefon na tržištu

Autor Krunoslav Ćosić

Nadolazeći sklopivi pametni telefon predstavlja novu razinu inovacije

Izvor: Huawei

U Istanbulu će Huawei predstaviti nekoliko novih uređaja – novi MateBook D 16 AMD s Intel Core procesorom 12. generacije, 23. lipnja na premijeri stižu i nove TWS slušalice, a vidjet ćemo i novi sklopivi pametni telefon.

Iz Huaweija tvrde da će to biti najlakši sklopivi pametni telefon na tržištu do sada, iako još ne otkrivaju radi li se o manjem ili većem sklopivom modelu. Prije godinu i pol dana Huawei je predstavio P50 Pocket u izuzetno lijepo dizajniranom kućištu. U svibnju prošle godine predstavljen je Huawei Mate Xs 2 s ekranom od 7,8 inča. Nakon ove premijere tvrtka će službeno posjedovati najrazvijeniju liniju proizvoda u kategoriji sklopivih uređaja.

Izvor: Huawei

Izvor: Huawei

Nadolazeći sklopivi pametni telefon predstavlja novu razinu inovacije, s dizajnom preklapanja prema van i ravnim preklapanjem, impresivnim zaslonom te vodećim značajkama koje osiguravaju odlične performanse.

Predstavit će i dva nova modela iz etablirane serije pametnih telefona poznate po inovativnim rješenjima i pristupačnoj cijeni. Od značajki poput velikog zaslona, dugog trajanja baterije i kapaciteta za pohranu do predivnog dizajna, glatkog iskustva korištenja i pouzdane kvalitete novi pametni telefoni će korisnicima pružiti novo iskustvo korištenja koje kombinira najbolje iz svijeta tehnologije i mode.

Ljubitelji nosivih uređaja i ljubitelji glazbe uživat će u predstavljanju novih slušalica stvorenih s posebnim fokusom na kvalitetu zvuka. Korisnici koji rade na daljinu i često se nalaze u bučnim okruženjima iznimno će cijeniti jasnoću i kvalitetu zvuka novih slušalica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI