PREMIJERA U ISTANBULU

IMAT ĆE 16-INČNI ZASLON: Huawei uskoro predstavlja novi MateBook

Autor Krunoslav Ćosić

Nova verzija modela MateBook D 16 svjetlo dana ugledat će za 9 dana

Izvor: Huawei

Huawei je u kućište, u koje drugi proizvođači obično mogu staviti samo 15,6-inčni zaslon, stavio veliki 16-inčni zaslon povećavajući vidljivo područje zaslona, ali ne i veličinu tijela uređaja.

Huawei MateBook D 16 naslijedio je dizajn tankih okvira MateBook D serije. To osigurava veće radno područje na zaslonu omogućujući korisnicima lakši pregled grafikona, podataka i dokumenata s većim i višim područjem zaslona.

Huawei MateBook D 16 AMD
Izvor: Huawei

Na tržištu već postoji inačica MateBook D 16 AMD s AMD Ryzen procesorom (Ryzen 5 4600H i Ryzen 7 4800H) te zaslonom od 16,1 inča, uz 90 posto pokrivenosti površine sa zaslonom omjera 16:9. Najnoviji dodatak obitelji MateBook pokreće Intel Core procesor 12. generacije. Uz visoke performanse, nova serija istovremeno donosi i prepoznatljive elemente serije, utjelovljujući estetiku, inovaciju i pametna iskustva.

Huawei je novi model namijenio korisnicima koji rade i u uredu i kod kuće tako da naš dom postaje i naš novi ured (već neko vrijeme). Stoga bismo i kod kuće trebali imati svoj radni prostor kod kuće na način da nam olakša punu produktivnost i fokus, ali u isto vrijeme ne ograniči naš životni prostor i slobodno vrijeme.

Huawei će novi MateBook D 16 predstaviti u Istanbulu 23. lipnja 2022. Na pozivnici se uz siluetu novog prijenosnog računala nalaze i nove TWS slušalice.

Izvor: Huawei