Skener crtičnog koda

ULEFONE USCAN RS1: 1D/2D skener na prstu

Autor Igor Martić

Skener se koristi za veću mobilnost i produktivnost u poslu

Izvor: Ulefone

Skener crtičnog koda (ili čitač crtičnog koda) je elektronički uređaj koji može uhvatiti i čitati informacije sadržane u crtičnom kodu. Ako vodite malu tvrtku ili držite veliko skladište skeneri crtičnog koda bitan su alat. Olakšavaju praćenje proizvoda, cijena i razine zaliha brzim skeniranjem i mogu slati podatke na računalo.

Mnogi radnici danas imaju velika očekivanja od nosivih uređaja zbog njihovog modernog dizajna, minimalnog ekološkog otiska i velike jednostavnosti korištenja uz malo ili nikakvu obuku. Nosivi skeneri upravo su rješenje za skeniranje crtičnog koda bez ruku za mobilne radnike kako bi se povećala produktivnost, brzina i točnost zadataka. Savršeni su za sortiranje, utovar, rukovanje velikim pakiranjima, prodaju itd.

Izvor: Ulefone

Od sada možete imati sve to s nadolazećim nosivim skenerom iz Ulefonea. Nedavno je Ulefone najavio izdavanje svog prvog skenera crtičnog koda — uScan RS1 1D/2D bežičnog prstenastog skenera.

Zanimljivo je da Ulefone, kao proizvođač robusnih telefona, čini prvi korak u razvoju barkod skenera, a uScan RS1 označava prekretnicu za ovu liniju proizvoda.

Masa uređaja je 27 grama, a funkcionira u temperaturnom području od -20°C to 70°C, uz vlažnost zraka od 0 to 95 posto. Zahvaljujući mekom materijalu ugodnom za kožu i podesivom dizajnu čičak trake, pruža izuzetnu fleksibilnost i udobnost omogućujući korisnicima da ga nose na prstima i imaju obje ruke slobodne za skeniranje.

Izvor: Ulefone

Skener ima mogućnost skeniranja 1D podataka crtičnog koda (razlučivost od 5 milijuna) i 2D podataka crtičnog koda (7,5 milijuna razlučivosti) uz jednostavnost usmjeravanja i snimanja. Korisnici mogu birati između vizualnih LED svjetala, zvučnog bipera i taktilne vibracije kako bi naznačili je li skeniranje bilo uspješno. U skener se može spremiti do 5000 skenova.

Uz bežičnu BT 3.0 tehnologiju uScan RS1 je lako upariti s pametnim telefonima i tabletima (uključujući iOS ili Android sustav) na udaljenosti do 10 metara. USB prijemnik se spaja u USB priključak na računalima (Windows sustav). Ugrađena punjiva baterija od 450 mAh omogućuje cjelodnevni rad. Cijena za Ulefone uScan RS1 je 99 USD.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI