I ZA VIDEO POZIVE

NOVI MONITORI: Za duge radne sate i home office

Autor Krunoslav Ćosić

27-inčni i 24-inčni monitori odlični su za slobodno vrijeme i gaming

Izvor: Philips

Philips Monitors predstavlja dva nova modela iz svoje dobro poznate serije 5000. 27E1N5600HE i 24E1N5300HE su dijagonala 68,6 cm odnosno 60,5 cm, a zadovoljavaju potrebe korisnika svih dobnih skupina, s posebnim naglaskom na rastuće trendove online sastanaka i rada od kuće.

Modeli nude praktične performanse poput integrirane web kamere od 5 MP s noise-cancelling mikrofonom za poboljšanje kvalitete virtualnih sastanaka te jednostavno povezivanje s jednim USB-C kabelom. Kamera ima Windows Hello certifikat te fizički prekidač za dodatnu privatnost kada se ne koristi. Integrirani su stereo zvučnici snage 5 W.

Philips 27E1N5600HE i 24E1N5300HE imaju IPS LED tehnologiju širokog prikaza visokih performansi za dubok kontrast, oštrinu slike i živopisne boje u kojima se može uživati iz ultraširokih kutova od čak 178/178 stupnjeva.

Izvor: Philips

Philips 27E1N5600HE nudi zadivljujuće i upečatljivo vizualno iskustvo zahvaljujući Crystalclear Quad HD 2560 x 1440 rezoluciji dok Full HD 1920 x 1080 rezolucija modela 24E1N5300HE omogućuje svijetle boje i oštar kontrast za realistične vizuale.

Oba modela monitora sadrže i niz performansi ključnih za kvalitetnu, stabilnu i brzu vezu na virtualnim sastancima kao i za udobnost i vrhunsku zabavu. Opremljeni USB-C konektorom s napajanjem, ovi monitori korisnicima omogućuju punjenje kompatibilnog uređaja, istovremeno prenoseći podatke velikom brzinom i reproducirajući video visoke rezolucije, a sve to samo jednim
tankim, reverzibilnim kabelom.

Zahvaljujući EasySelect tipki za brzo i jednostavno podešavanje postavki monitora, integriranom sustavu upravljanja kabelima, LowBlue načinu rada i tehnologiji bez titranja te kompaktnom Ergo postolju koje se prilagođava potrebama korisnika, udobnost i praktičnost također se nalaze na listi performansi ovih modela.

Izvor: Philips

Izvor: Philips

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI