ENTRY TELEFON

ULEFONE NOTE 6T: Ima Turbo softver i bolje performanse

Autor Krunoslav Ćosić

Prema parametrima koje nudi Ulefone Note 6T će biti dobar početnički pametni telefon

Izvor: Ulefone

Operativni sustav igra važnu ulogu u upravljanju hardverskim, softverskim i podatkovnim resursima sustava mobilnog telefona. Najnovija verzija Androida 12 nalazi se u novom pametnom telefonu Ulefone Note 6T te donosi bolje korisničko sučelje, dodaje nove značajke i čini sigurnost vaše privatnosti većom.

Note 6T dizajniran s četiri svijetle boje čini se modernim. Pokreće ga MediaTek MT6761 procesor, zajedno s 3 GB RAM-a, što omogućuje neometani rad aplikacija s niskom latencijom. Procesor s četiri jezgre ima takt od 2 GHz. Grafički procesor je pojačan sa 600 na 770 MHz.

Konfiguracija snimanja je ažurirana s glavnom kamerom od 13 MP, uz selfie od 5 MP. Uz pohranu od 64 GB i turbo pojačanje sa 128 GB s microSD karticom sposoban je pohraniti do 500 aplikacija, spremiti više od 25.000 fotografija ili preuzeti oko 250 glazbenih albuma.

U Note 6T se mogu umetnuti tri kartice u isto vrijeme, što je kombinacija dvije nanoSIM + jedna microSD kartica. Osim toga, u Note 6T dodani su širi globalni 4G frekvencijski pojasevi koji korisnicima nudi puno bolje iskustvo interneta i HD poziva.

Ulefone Note 6T
Izvor: Youtube

Što se ostalih specifikacija tiče Ulefone Note 6T nasljeđuje Note 6 u različitim aspektima. Uz veliki ekran od 6,1 inča s rezolucijom 720 x 1560 model Note 6T pruža izvrsne dojmove gledanja. I tanak je i lagan za držanje u ruci pa se čini da je čak i rukovanje s jednom rukom dostupno. Telefon je težak samo 155 g i ima debljinu od 8,5 mm.

Note 6T je dizajniran s urezanim CD uzorkom na stražnjoj strani kućišta te pruža ugodan mat završni sloj, ali i efekt gradijenta kako bi se poboljšala njegova ljepota. Dolazi u četiri boje kućišta: crna, crvena, zelena i ljubičasta.

Izvor: Ulefone

Baterija od 3300 mAh trebala bi omogućiti dugotrajno igranje, gledanje filmova, surfanje internetom i tako dalje, a puni se snagom od 5 W. Podržava otključavanje licem kako biste odmah pristupilli vašem telefonu. Navigacijski sustavi GPS, GLONASS, Beidou i Galileo stoje vam na usluzi.

Prema parametrima koje nudi Ulefone Note 6T će biti dobar početnički (entry) pametni telefon, uz cijenu od 126 USD (oko 910 kuna).