NIŠTA MU NE SMETA

Stiže robusni tablet Ulefone Tab R8 5G

Autor Ivan Vukić

Tablet dizajniran za najteža okruženja udovoljava i uvjetima američke vojske

Izvor: Ulefone

Ulefone će uskoro svom portfelju dodati još jedan robusni mobilni uređaj: Tab R8 5G. To je prilagodljiv, potpuno robustan 5G tablet za upotrebu u najtežim uvjetima. Prema onome što do sada znamo Ulefone Tab R8 5G mogao bi biti jedan od najkonkurentnijih robusnih Android tableta na tržištu.

Dizajniran je da izdrži najteža okruženja, a istovremeno pruža visokotehnološka rješenja za tvrtke, na otvorenom prostoru ili na poslu. Tab R8 5G otporan je na prašinu i vodu (IP68 i IP69K) te je testiran za vojni certifikat MIL-STD-810G za otpornost na pad, udarce i vibracije, a idealan je za vježbanje na terenu.

Može se reći kako ovaj tablet može izdržati gotovo sve - od ekstremnih temperatura do prljavštine, prašine, pijeska, vode, vlage, padova, udaraca i još mnogo toga.

Izvor: Ulefone

Ulefone Tab R8 5G je 8-inčni kompaktni, robusni Android tablet s ergonomskim dizajnom koji omogućuje lagano držanje. Široki spektar vrhunskih značajki čini ga idealnim rješenjem za poboljšanu produktivnost i učinkovitost mobilnih radnika.

Pokreće ga 5G čipset, a sportski je opremljen s impresivno velikom baterijom od 8800 mAh i stražnjom kamerom od 48 MP. Dolazi u dvije dostupne verzije: standardna ili prilagođena industriji. Prilagođena verzija podržava integrirane module poput voki-tokija, utora za proširenje, skeniranja 1D/2D barkoda, endoskopa, noćnog vida itd., a sve ovisi o specifičnosti industrije u kojoj će se koristiti.