NOVI FLAGSHIP

POCO PODIŽE LETVICU: Planiraju li Snapdragon 8 Gen 1?

Autor Smartlife

Krajem travnja Poco će predstaviti model F4 GT

Izvor: Krunoslav Ćosić

Stiže li nam prvi Snapdragon 8 Gen 1 pametni telefon ovog Xiaomijevog brenda? 24. travnja Xiaomi će predstaviti novi Poco F4 GT od kojeg su očekivanja jako velika.

Nakon premijere na MWC 2022 sajmu u Barceloni, kad je Poco predstavio nekoliko sjajnih telefona koji svojim specifikacijama i cijenama prkose logici, slijedi novi model čije su prve specifikacije procurile i djeluju vrlo obećavajuće.

I ove godine kompanija nastavlja proizvodnju uređaja koji se odlikuju najboljim inovativnim karakteristikama, uz osjetno povoljnije cijene, u odnosu na druge kompanije. Poco telefoni imaju vodeću poziciju u svom segmentu na mnogobrojnim drugim tržištima.

Izvor: Qualcomm

Do sada su ljudima ispunjene mnoge želje, a jedna od njih je da se Poco F4 GT pojavio na GeekBenchu uz Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 mobilni procesor. Ono što bi ljubitelji ovog mobilnog uređaja također mogli očekivati je ekran od 120 Hz, trostruki sustav kamera, baterija od 4700 mAh, a uz to ima i podršku za brzo punjenje snagom do 120 vati.

Pored Snapdragon 8 Gen 1 mobilnog čipseta izdvaja ga i 12 GB RAM-a. Kako se špekuliralo na početku, ovo je rebrendirani Redmi K50 Gaming Edition mobilni telefon koji s nestrpljenjem očekujemo.

Redmi K50 Gaming Edition Unboxing and Review
Izvor: Youtube