POVEZIVOST I ZVUK

VRIJEME JE ZA NOVI SOUNDBAR: Impresivno iskustvo

Autor Krunoslav Ćosić

TCL podižući ljestvicu impresivnog audio iskustva

Izvor: TCL

TCL također predstavlja novu paletu soundbarova uključujući drugu generaciju svoje nagrađivane RAY•DANZ tehnologije.

TCL poduzima veliki korak u području zvuka s potpuno novim rasponom impresivnih i inovativnih soundbarova koji će biti lansirani u 2022. godini Svi novi proizvodi koncentriraju najnovije tehnološke inovacije i savršeni su suputnici TCL TV-u, čineći svako slušanje trenutkom potpunog uranjanja i bijega u glazbeni svijet.

TCL C935U

TCL je dobitnik nagrade Red Dot Design Award za model C935U Soundbar. Donosi 5.1.2 Dolby Atmos soundbar s bežičnim subwooferom, osnažen tehnologijom RAY•DANZ, kako bi se uskladio s kvalitetom slike Dolby Vision TCL televizora.

Jedinstveni kutni zvučnici emitiraju zvučne valove prema zakrivljenim akustičnim reflektorskim jedinicama čime se stvara šira i homogena zvučna pozornica (u usporedbi s mainstream soundbarovima), bez ikakve digitalne obrade i bez kompromisa u kvaliteti zvuka, jasnoći ili točnosti.

Korisnici će uživati u pravom iskustvu kućnog kina zahvaljujući iznimno širokoj zvučnoj sceni (5 zvučnih kanala, 3 zvučnika koji se aktiviraju prema gore i bežični subwoofer) i sustavu A/V Sync niske latencije. Jednostavan za povezivanje TCL C935U će biti savršen pratitelj za TCL QLED serije C635 i C735 televizora.

TCL P733W

Sofisticirani 3.1-kanalni visokokvalitetni soundbar s bežičnim subwooferom nudi 3D surround zvuk kako biste čuli svaki detalj i pretvorili bilo koji film, TV emisiju ili popis za reprodukciju u impresivno i višedimenzionalno audio iskustvo. Dolby Audio isporučuje bogat, jasan i moćan zvuk.

Zahvaljujući AI-IN-u korisnici mogu prilagoditi i optimizirati zvuk samo za svoju sobu ili bilo koje drugo okruženje kako bi imali osjećaj potpunog uranjanja, prilagođavanjem i kalibracijom položaja zvuka. Uz značajku Bass Boost osjetit će se trenutno pojačanje basa jednostavnim pritiskom na gumb.

TCL P733W ima Bluetooth 5.2 + Sound Sync (TCL TV) tako da se ovaj soundbar može jednostavno i bežično povezati s TV-om, uz malu latenciju. Štoviše, zahvaljujući Bluetooth Multi-Connectionu korisnici će moći spojiti dva različita pametna uređaja u isto vrijeme i neprimjetno se prebacivati između uređaja.

TCL C522W

Soundbar nudi zadivljujući i jasan zvuk zahvaljujući preciznom ugađanju za isporuku onoga što je umjetnik namjeravao, ali i za dijeljenje istinski impresivnog iskustva slušanja. Testiran i ugođen u nagrađivanom iLabu u Belgiji, ovaj soundbar je razvio interni tim TCL-a koji ima opsežno iskustvo u zvučnim i akustičnim iskustvima.

Opremljen 2.1-kanalnim soundbar sustavom sa subwooferom TCL S522W je namijenjen poboljšanju doživljaja zabave uz zadivljujući zvuk koji ispunjava prostoriju. Dolazi s tri različita načina slušanja (Film, Glazba i Vijesti).

Opremljen je Bluetoothom za jednostavan streaming tako da korisnici mogu streamati svoju omiljenu glazbu u bilo kojem trenutku i s njom povezati svoj pametni uređaj. Također mogu odabrati zidni nosač i TV ormarić za postavljanje. Štoviše, mogu njime upravljati pomoću jednog jednostavnog daljinskog upravljača za soundbar ili svojeg TCL TV daljinskog upravljača za jednostavnu upotrebu i smanjenje nereda u kući.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI